Buzz

Η Πενέλοπε Κρουζ ζει ένα δράμα στο νέο τρέιλερ του «Ma ma» από τον Χούλιο Μέντεμ

στα 10

Η μεγαλύτερη Ισπανίδα σταρ συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον συμπατριώτη της σκηνοθέτη, σε μια ταινία που απαιτεί να ετοιμάσετε τα χαρτομάντιλά σας!

Η Πενέλοπε Κρουζ ζει ένα δράμα στο νέο τρέιλερ του «Ma ma» από τον Χούλιο Μέντεμ

Μπορεί να έχουμε καιρό να τη δούμε σε κάτι πραγματικά αξιοπρόσεκτο, όμως η Πενέλοπε Κρουζ επιστρέφει δριμύτερη στις ρίζες της, και μάλιστα με έναν ζουμερό ρόλο στην πρώτη της συνεργασία με τον Βάσκο σκηνοθέτη Χούλιο Μέντεμ, όπου η ίδια κρατά για πρώτη φορά και ρόλο παραγωγού.

Ο πάλαι ποτέ ιδιοσυγκρασιακός δημιουργός ταινιών όπως «Οι Εραστές του Αρκτικού Κύκλου» και «Το Σεξ και η Λουσία», από την άλλη, μοιάζει να αφήνει για λίγο κατά μέρος την εξερεύνηση της γυναικείας σεξουαλικότητας που σημάδεψε τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές του (θυμάστε το «Δωμάτιο στη Ρώμη»;), για κάτι πολύ πιο συγκινησιακά φορτισμένο και προσγειωμένο. Με το «Ma ma» μοιάζει να βαδίζει για πρώτη φορά σε καθαρά μελοδραματικά μονοπάτια, στα χνάρια του Ντάγκλας Σερκ και του συμπατριώτη του, Πέδρο Αλμοδόβαρ, υπόσχεται όμως ταυτόχρονα μια αισιόδοξη προσέγγιση.

Διαβάστε ακόμη: Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η «Ma Ma» του Χούλιο Μέντεμ

ma ma new 607

Το «Ma ma», που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του χωρίς ιδιαίτερες φανφάρες στο περσινό Φεστιβάλ του Τορόντο, ακολουθεί τη Μάγκντα, μια άνεργη δασκάλα η οποία λαμβάνει απρόσμενα τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού. Σύντομα θα συναντήσει τον Αρτούρο (ο πάντα εξαιρετικός Λουίς Τοσάρ του «Θυρωρού»), έναν σύζυγο και πατέρα που βιώνει τη δική του προσωπική τραγωδία. Ενας ισχυρός δεσμός αναπτύσσεται ανάμεσά τους, που θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν μια ιδιόμορφη οικογένεια και να προσπαθήσουν να επουλώσουν τα τραύματά τους.

Δείτε παρακάτω το νέο τρέιλερ του «Ma ma», με αγγλικούς υπότιτλους, που κυκλοφόρησε με αφορμή την επικείμενη έξοδο της ταινίας στις αμερικανικές αίθουσες, στις 20 Μαΐου.


Διαβάστε ακόμη

Ma ma poster