Buzz

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η «Ma Ma» του Χούλιο Μέντεμ

στα 10

Διορθώνοντας ένα ακατανόητο «λάθος», οι δυο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά!

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η «Ma Ma» του Χούλιο Μέντεμ

Μοιάζει απίστευτο ότι η Πενέλοπε Κρουζ κι ο Χούλιο Μέντεμ δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα μια ταινία μαζί, αλλά είναι παραδόξως αλήθεια.

Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι το «Ma Ma», την νέα δουλειά του σκηνοθέτη των «Εραστών του Αρκτικού Κύκλου» ή του « το Σεξ και η Λουτσία», στην οποία η πιο μεγάλη Ισπανίδα σταρ, υποδύεται μια γυναίκα που αποκαλεί «έναν από τους περίπλοκους, όμορφους χαρακτήρες που έχω υποδυθεί ποτέ, και σίγουρα τον πιο δύσκολο».

ma ma 607

Το «Ma Ma» είναι η ιστορία μια γυναίκας που όταν έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία, ανακαλύπτει μέσα της μια έντονη δύναμη και μια μανιακή σχεδόν διάθεση για ζωή και βιώνοντας την καθημερινότητά της μέσα από ένα διαφορετικό φίλτρο ενέργειας, χιούμορ και εύθραυστης ευτυχίας.

ma ma 607

Ο Μέντεμ λέει ότι το «Ma Ma» θα είναι ένα «φωτεινό φιλμ», μια ταινία στην οποία «η κάμερα θα είναι συνεχώς στο πλευρό της ηρωίδας, θα μας βοηθά να νιώθουμε τα αισθήματά της, θα είναι ο μόνιμος συνοδός της. Είναι μια υποκειμενική ταινία που ξεκινά με μια τραγωδία, αλλά δεν είναι μια ταινία για μια τραγωδία. Αντίθετα μιλά για το πως κανείς αντιδρά σε μια τραγωδία, δημιουργεί την διάθεση να ζήσεις, να επιβιώσεις, να βρεις τη χαρά.»

ma ma 607

H ταινία θα βγει στις αίθουσες της Ισπανίας στις 11 Σεπτεμβρίου ενώ θα κάνει την διεθνή της πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο λίγες μέρες αργότερα.

ma ma 607 poster

Δείτε το πρώτο τρέιλερ πιο κάτω


Διαβάστε ακόμη: