Buzz

Πείνα για τα «Hunger Games»: ανακοινώθηκε το sequel!

στα 10

Με την πρώτη ταινία, το «Hunger Games» να βρίσκεται ακόμα στα γυρίσματα, ανακοινώθηκε και η δεύτερη, το «Catching Fire».

Πείνα για τα «Hunger Games»: ανακοινώθηκε το sequel!

Αργεί, βεβαίως, μια και το «Catching Fire» θα έχει ημερομηνία εξόδου την 22η Νοεμβρίου 2013. Ωστόσο, το συμπέρασμα που βγάζουμε είναι ότι, προφανώς, τα τρία μυθιστορήματα της Σούζαν Κόλινς, θα μεταφερθούν επίσης σε μια κινηματογραφική τριλογία – άρα να περιμένουμε το «Mockingjay» κατά το 2015;

Στη νεανική, φουτουριστική ιστορία φαντασίας, ηρωίδα είναι η 16χρονη Κάτνις Εβερντιν, η οποία ζει στην Πάνεμ, την περιοχή όπου υπήρχε η Βόρεια Αμερική πριν την καταστροφή του κόσμου. Μια παντοδύναμη κυβέρνηση ελέγχει τον κόσμο, από τα γραφεία της στην Κάπιτολ, την πρωτεύουσα. Οι Αγώνες Πείνας είναι ετήσιοι αγώνες που μεταδίδονται από την τηλεόραση, ένα μοιραίο reality show δηλαδή, όπου η κυβέρνηση επιλέγει ένα αγόρι κι ένα κορίτσι από την κάθε συνοικία της Πάνεμ και τα βάζει να πολεμήσουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου.

Διαβάστε περισσότερα για τα μυθιστορήματα, την ταινία και το καστ και δείτε στο gallery τις φωτογραφίες των πρωταγωνιστών, περιμένοντας την έξοδο του πρώτου μέρους του «Hunger Games», τον Μάρτιο 2012. Για καλύτερη προετοιμασία, διαβάστε τα βιβλία, που κυκλοφορούν και στα ελληνικά, από τις εκδόσεις Πλατύπους.