Buzz

O Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει με νέα ταινία και τίτλο... «Silencio»

στα 10

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, με αφορμή την παράσταση του «Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης» στο Λονδίνο, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ έδωσε στη δημοσιότητα τον τίτλο της νέας του ταινίας.

O Πέδρο Αλμοδόβαρ επιστρέφει με νέα ταινία και τίτλο... «Silencio»

«Το σενάριο είναι έτοιμο και ξεκινάμε γυρίσματα τον Απρίλη. Ασχολούμαστε με το κάστινγκ αυτή τη στιγμή, το οποίο είναι κάπως μπερδεμένη υπόθεση αφού αυτό που έχω γράψει δεν δουλεύει ακριβώς με τις αγαπημένες μου πρωταγωνίστριες.»

Μιλώντας για τη νέα του ταινία σε συνέντευξη στους Financial Times με αφορμή την παράσταση στο Λονδίνο του «Γυναίκες στα Πρόθυρα Νευρικής Κρίσης», ο Πέδρο Αλμοδόβαρ δεν σταμάτησε μόνο στις παραπάνω λεπτομέρειες.

Αποκάλυψε πως η νέα του ταινία είναι «μια επιστροφή στο σινεμά των γυναικών, των σπουδαίων γυναικών πρωταγωνιστριών και είναι ένα βαρβάτο δράμα, το οποίο με ενθουσιάζει» και παίρνοντας άδεια από την έμπιστη βοηθό του που τον διαβεβαίωσε πως μπορεί να αποκαλύψει τον τίτλο της ταινίας, δήλωσε πως το φιλμ ονομάζεται «Silencio» (σ.σ η παραπομπή στον Ντέιβιντ Λιντς είναι σίγουρο ότι έχει περάσει από το μυαλό του) και αυτό γιατί «αυτό είναι το βασικό στοιχείο που προκαλεί τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στην κεντρική πρωταγωνίστρια».

Το «Silencio», για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο για την ώρα, θα γυριστεί στη Μαδρίτη και σε άλλα μέρη της Ισπανίας.

Ανυπομονούμε...

Διαβάστε ακόμη: