Buzz

To «άγχος» του Πολ Μεσκάλ για τον Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2»

στα 10

Ο Μεσκάλ αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι δεν πλησίαζε τον Πέδρο Πασκάλ περιμένοντας να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση.

To «άγχος» του Πολ Μεσκάλ για τον Πέδρο Πασκάλ στα γυρίσματα του «Μονομάχου 2»

Αν δυο ηθοποιοί κέρδισαν μεγάλη δημοσιότητα τους τελευταίους μήνες, αυτοί θα ήταν σίγουρα οι Πολ Μεσκάλ και Πέδρο Πασκάλ. Οι πρωταγωνιστές των «Aftersun» και «The Last of Us» αντίστοιχα, όμως θα ενώσουν τις δυνάμεις και στο επερχόμενο σίκουελ του «Μονομάχου» σε σκηνοθεσία του Ρίντλεϊ Σκοτ, το οποίο, όπως και οι όλες παραγωγές στο Χόλιγουντ, έχει σταματήσει τα γυρίσματά του λόγω των απεργιών των σεναριογράφων και ηθοποιών.

Ετσι ο Μεσκάλ βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στο Esquire για τις εμπειρίες του στα γυρίσματα της ταινίας, αποκαλύπτοντας το πόσο νευρικός ένιωθε δίπλα στον Πασκάλ, περιμένοντας πρώτα εκείνον να του απευθύνει τον λόγο πριν του μιλήσει. «Φοβόμουν πολύ να πάω κοντά του. Αλλά με πλησίασε εκείνος και φαινόταν τόσο αυθεντικός. Ανυπομονώ πραγματικά να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του», είπε ο Μεσκάλ.

Επίσης ο Μεσκάλ αποκάλυψε ότι δεν έχει έρθει σε επαφή με τον πρωταγωνιστή της αρχικής ταινίας Ράσελ Κρόου για την ταινία. «Δεν ξέρω τι θα συζητούσαμε. Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις ιστορίες του από τα γυρίσματα, αλλά ο χαρακτήρας μου είναι τελείως διαφορετικός από τον δικό του».

Διαβάστε ακόμα: Ο λόγος που ο Ρίντλεϊ Σκοτ πήρε τον Χοακίν Φίνιξ στο «Napoleon»

paul mescal gladiator

Μαζί με του Μεσκάλ και Πασκάλ στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Φρεντ Χέτσινγκερ στον ρόλο του ανταγωνιστή του Λούσιους, τον Αυτοκράτορα Πόπλιο Σεπτίμιο Αντωνίνο Γέτα (γνωστός κι ως απλά Γέτας), η Κόνι Νίλσεν θα επιστρέψει στον ρόλο της Λουσίλα από την ταινία του 2000, ο Τζόζεφ Κουίν, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Εντι Μάνσον στην τελευταία σεζόν του «Stranger Things», θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Αυτοκράτορα Καρακάλα και αδερφός του Γέτα, ο Ντένζελ Γουάσινγκτον και οι Μέι Καλάμαγουϊ, Λάιορ Ραζ, Ματ Λούκας, Πίτερ Μέσα και ο Ντέρεκ Τζάκομπι ο οποίος θα ξαναπαίξει τον ρόλο του Γκράκους.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για το σενάριο, το οποίο έχει γράψει ο Ντέιβιντ Σκάρπα. Ο Σκοτ, πέρα από την σκηνοθεσία, θα αναλάβει και την παραγωγή μαζί με τον Μάικλ Πρους και τους Νταγκ Γουίκ και Λούσι Φίσερ, ενώ η σχεδιάστρια κοστουμιών Τζάντι Γέιτς και ο σκηνογράφος Αρθουρ Μαξ από την πρώτη ταινία θα επιστρέψουν και στο σίκουελ. Τ

ο σίκουελ του «Μονομάχου» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.