Buzz

Ο Κρις Πρατ και η Τζένιφερ Λόρενς ζουν ένα διαστημικό ρομάντζο στο νέο τρέιλερ του «Passengers»

στα 10

Και θρίλερ και love story και επιστημονική φαντασία και δύο από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ. Τι άλλο θέλετε;

Flix Team
Ο Κρις Πρατ και η Τζένιφερ Λόρενς ζουν ένα διαστημικό ρομάντζο στο νέο τρέιλερ του «Passengers»

Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Κρις Πρατ είναι χαμένοι (κι ερωτευμένοι) στο διάστημα, στο «Passengers» του Μόρτεν Τίλντουμ, του σκηνοθέτη του «The Imitation Game», το οποίο αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο και σήμερα μας αποκαλύπτει ένα φρέσκο τηλεοπτικό τρέιλερ, καθώς και μια σειρά από νέες φωτογραφίες.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Η πιο ατίθαση συμμορία υπερηρώων επιστρέφει: πρώτο teaser για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»!

Passengers 607

Σύμφωνα με την ιστορία, οι δυο ήρωες έχουν οικειοθελώς εγκαταλείψει τις ζωές τους στη Γη. Είναι επιβάτες του «Avalon», ενός πολυτελούς διαγαλαξιακού διαστημοπλοίου, και ταξιδεύουν προς την αποικία Homestead II. Η σύμβαση που έχουν υπογράψει είναι να βρεθούν σε καταστολή για... 120 χρόνια και να ξυπνήσουν κατά την άφιξή τους στον άλλο πλανήτη.

Passengers 607

Μόνο που κάτι πάει στραβά και οι δυο τους είναι οι μοναδικοί που αποκτούν τις αισθήσεις τους 90 χρόνια νωρίτερα από το κανονικό. Μόνοι στο διάστημα, μ' ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο στην απόλυτη διάθεσή τους, αρχίζουν να ερωτεύονται την ίδια στιγμή που συνειδητοποιούν ότι κάποια δυσλειτουργία του σκάφους απειλεί ολόκληρη το πλήρωμά του. Κι όχι μόνο αυτό: υπάρχει ένα κρυμμένο μυστικό, όπως αφήνει να εννοηθεί ο Κρις Πρατ...

Το σενάριο του διαστημικού love story υπογράφει ο Τζον Σπέιτς («Prometheus», «Doctor Stranger»), ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Σιν, Λόρενς Φίσμπερν και Αντι Γκαρσία.

Δείτε παρακάτω το βίντεο.


Διαβάστε ακόμη

Passengers 607

Passengers 607

Passengers poster 607