Buzz

Οι Ραμί Μαλέκ και Τσάρλι Χάναμ πρωταγωνιστούν στο ριμέικ του «Πεταλούδα»

στα 10

Δείτε το πρώτο τρέιλερ για το ριμέικ της κλασικής ταινίας απόδρασης του 1973 με πρωταγωνιστές τους Στιβ ΜακΚουίν και Ντάστιν Χόφμαν.

Οι Ραμί Μαλέκ και Τσάρλι Χάναμ πρωταγωνιστούν στο ριμέικ του «Πεταλούδα»

Βασισμένο στα best seller αυτοβιογραφικά βιβλία «Papillon» και «Banco» του Ανρι Σαριέρ, το «Papillon» ξετυλίγει την επική ιστορία ενός διαρρήκτη θησαυροφυλακίων από τον παρισινό υπόκοσμο ο οποίος παγιδεύεται για έναν φόνο που δεν διέπραξε και καταδικάζεται ισόβια στη διαβόητη σωφρονιστική αποικία στο Νησί του Διαβόλου. Αποφασισμένος να ξανακερδίσει την ελευθερία του, συμμαχεί με έναν συγκρατούμενό του παραχαράκτη, προκειμένου να σχεδιάσουν την απόδρασή τους.

Αν η υπόθεση του «Papillion» σας μοιάζει οικεία, αυτό είναι φυσικά επειδή η ίδια ιστορία έχει μεταφερθεί ξανά στο σινεμά, το 1973, στο ομώνυμο φιλμ που σκηνοθέτησε ο Φράνκλιν Τζ. Σάφνερ με πρωταγωνιστές τους Στιβ ΜακΚουίν και Ντάστιν Χόφμαν.

Διαβάστε ακόμη: He will rock you! O Ράμι Μαλέκ είναι ο Φρέντι Μέρκιουρι στο τρέιλερ του «Bohemian Rhapsody»

Papillon 607

Papillon 607

Papillon 607

Ο Δανός Μίκαελ Νόερ σκηνοθετεί το ριμέικ και σίγουρα θα δυσκολευτεί να συναγωνιστεί μια από τις πιο διάσημες ταινίες απόδρασης της δεκαετίας του ’70, όμως οι πρώτες εικόνες δεν απογοητεύουν, με τους Τσάρλι Χάναμ και Ραμί Μαλέκ να αναλαμβάνουν τους ρόλους του ΜακΚουίν και του Χόφμαν αντίστοιχα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Αυγούστου και μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ και την αφίσα παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

Papillon 607