Industry

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα συνοδεύσει την ταινία του στην επαρχία

στα 10

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ενας Αλλος Κόσμος», βγαίνει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου. Κι ο ίδιος θα την παρουσιάσει στο κοινό της επαρχίας.

Flix Team
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα συνοδεύσει την ταινία του στην επαρχία

«Hθελα να γράψω μια ιστορία όπου ο βασικός εχθρός, το βασικό εμπόδιο θα είναι μια πραγματικότητα κοινωνική - πολιτική, η οποία και θα καθορίζει τα πράγματα. Αυτό ήταν η μεγάλη πρόκληση για μένα, πώς να το δομήσω όλο αυτό, πώς να το φτιάξω, πώς να το συνθέσω. Κατά κάποιο τρόπο είναι Ερωτας vs Politics». Αυτό δήλωσε πριν λίγες μέρες ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όταν ρωτήθηκε για την κεντρική ιδέα της νέας του ταινίας, «Ενας Αλλος Κόσμος», που βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, από τη Village.

ενας άλλος κόσμος 607

«Ενας Αλλος Κόσμος», μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Ελληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα: «ο έρωτας μπορεί να τ' αλλάξει όλα;». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα καστ ηθοποιών διεθνές: ανάμεσά τους Τζέι Κέι Σίμονς, ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Αντρεα Οσβαρτ, η Μαρία Καβογιάννη, ο Τοφίκ Μπαρχόμ, η Νίκη Βακάλη κι ο Μηνάς Χατζησάββας στον τελευταίο κινηματογραφικό ρόλο του.

ενας άλλος κόσμος 607

Η νέα ταινία του Παπακαλιάτη ξεκινάει την άλλη εβδομάδα ένα ταξίδι ειδικών προβολών στις πόλεις της Ελλάδας. Ο ίδιος θα βρίσκεται εκεί για να συζητήσει με το κοινό και να απαντήσει στις ερωτήσεις του. Διαβάστε παρακάτω ποιοι θα είναι οι σταθμοί του και συναντήστε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την ταινία του, «Ενας Αλλος Κόσμος», από κοντά.

  • 14 Δεκεμβρίου, Θεσσαλονίκη - Village Cinemas στο Mediterranean Cosmos
  • 15 Δεκεμβρίου, Ηράκλειο Κρήτης - Κινηματογράφος Βιτσέντζος Κορνάρος
  • 17 Δεκεμβρίου, Βόλος - Village Cinemas
  • 18 Δεκεμβρίου, Λάρισα -Victoria Cinemas
  • 19 Δεκεμβρίου, Ιωάννινα - Odeon Paralimnio
  • 21 Δεκεμβρίου, Ρόδος - Pallas 5 Cinemas Center

Η ταινία είναι μια παραγωγή της Plus Productions S.A., σε συμπαραγωγή Alpha, Aegean Airlines και ΟΤΕ TV και παραγωγούς τους Κώστα Σούσουλα, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Κρις Παπαβασιλείου και Δωροθέα Πασχαλίδου. Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά από τον ΟΤΕ ΤV το 2016.

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

ενας άλλος κόσμος αφίσα 607