Buzz

Ο Πάντινγκτον και η Βασίλισσα Ελισάβετ πίνουν τσάι παρέα και τρώνε σάντουιτς μαρμελάδα

στα 10

Για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να το περάσει παρέα και με τον πιο αγαπημένο αρκούδο όχι μόνο της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και όλου του κόσμου.

Ο Πάντινγκτον και η Βασίλισσα Ελισάβετ πίνουν τσάι παρέα και τρώνε σάντουιτς μαρμελάδα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 70 χρόνια της στον θρόνο της Μεγάλης Βρετανίας. Και όλες αυτές τις μέρες τα περίχωρα του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ κατακλείστηκε από χιλιάδες κόσμο για να γιορτάσει τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας με διάφορες εκδηλώσεις. Μια από αυτές ήταν και η τεράστια συναυλία το Σάββατο το απόγευμα με ονόματα όπως ο Ελτον Τζον, Νταϊάνα Ρος, Queen, Ροντ Στιούαρτ, Αλίσια Κις και Χανς Ζίμερ.

Διαβάστε ακόμα: Ο «Paddington» επιστρέφει με μια τρίτη ταινία

elizabeth paddington

Πριν από την συναυλία παίχτηκε στην γιγαντοοθόνη ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο όπου δείχνει την Βασίλισσα Ελισάβετ να πίνει τσάι μαζί με τον αγαπημένο σε όλους αρκούδο Πάντινγκτον (με τον Μπεν Γουίσο να επιστρέφει στον ρόλο του) ο οποίος προσφέρει ένα σάντουιτς με μαρμελάδα στη Βασίλισσα πριν εκείνη του δείξει πως πάντα φυλάει ένα κρυμμένο στην τσάντα της για όταν το χρειαστεί. Το βίντεο τελειώνει με τον Πάντινγκτον να εύχεται στην Βασίλισσα ευτυχισμένο Ιωβηλαίο και την ευχαριστεί για τις υπηρεσίες της.

Αραγε θα δούμε την Βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει γκεστ εμφάνιση και στο «Paddington 3»; Οσο θα περιμένουμε γι’ αυτό ας απολαύσουμε το βίντεο του Πάντινγκτον για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο παρακάτω.