Buzz

«Οζ»: Ενα «Great and Powerful» τρέιλερ!

στα 10

Το τρέιλερ του νέου φαντασμαγορικού παραμυθιού του Σαμ Ράιμι είναι εδώ. Και μαζί του θα ταξιδέψετε στη χώρα του Οζ, όπως… δεν την έχετε φανταστεί!

«Οζ»: Ενα «Great and Powerful» τρέιλερ!

Το ταξίδι του Σαμ Ράιμι στη Χώρα του Οζ ξεκίνησε ήδη από τον Ιούλιο του 2011 κι ακόμα λίγες είναι οι εικόνες που έχουν βγει στην επιφάνεια, από μια ταινία που βασίζεται κυρίως στην εικόνα της. Κάποιες φωτογραφίες, ένα πρώτο trailer, κάποιες αφίσες.

Και σήμερα κατέφθασε το νέο, διάρκειας 2,5 λεπτών τρέιλερ που αποκαλύπτει όλα τα μυστήρια, ασπρόμαυρα και χρωματιστά, της μαγικής αυτής ταινίας. Παραμύθι on acid, μ’ έναν Τζέιμς Φράνκο που μας κρατά στο μεταίχμιο για το αν πράγματι θα είναι καλός ή κακός στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τρεις γυναίκες – η Μίλα Κούνις, η Ρέιτσελ Βάις και η Μισέλ Γουίλιαμς – η μία πιο δαιμόνια από την άλλη και πολυάριθμα μικροσκοπικά πλάσματα που ανυπομονούμε να μάθουμε τι μαγικές ιδιότητες έχουν. Οσο για το ντεκόρ, αυτό θυμίζει έντονα την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτω» του Τιμ Μπάρτον – σε στιγμές δείχνει και ολόιδιο – αλλά μένει να δούμε, από τον Μάρτιο του 2013, ποιος το αξιοποίησε καλύτερα!

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ, εντρυφήστε στο gallery στην καινούρια, τρίπτυχη αφίσα της ταινίας και διαβάστε περισσότερα για το «Oz The Great and Powerful»: