Buzz

«Are you the Great Man We've Been Waiting for?» Τρέιλερ για το «Oz the Great and Powerful»

στα 10

H ταινία του Σαμ Ράιμι ήταν από τις πρώτες που παρουσιάστηκαν στο Comic-con και ταυτόχρονα, έκανε τα αποκαλυπτήρια του το τρέιλερ της. Θαυμάστε!

«Are you the Great Man We've Been Waiting for?» Τρέιλερ για το «Oz the Great and Powerful»

Βλέποντας τις πρώτες εικόνες από το φιλμ του Σαμ Ράιμι, δεν μπορείς παρά να σκεφτείς την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», αφού το σύμπαν στο οποίο καταλήγει ο χαρακτήρας του Τζέιμς Φράνκο μετά τον τυφώνα που παρασέρνει το αερόστατο του, είναι τόσο πολύχρωμη, φανταστική και CGI, όσο αυτή του Τιμ Μπάρτον, με μια ιδέα από η «Χιονάτη κι ο Κυνηγός» στο μείγμα.

Μπορεί να μην μοιάζει καινούριο, αλλά σίγουρα δείχνει εντυπωσιακό με ιδιαίτερη προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και εικόνες που χρειάζονται pause για να εξερευνήσεις την κάθε γωνία τους.

Η ιστορία του, ξεκινά πολύ πιο πριν από αυτή της Ντοροθι οπότε μην περιμένετε να δείτε κανέναν από τους χαρακτήρες της κλασσικής ταινίας του 1939. «Εκείνοι οι ήρωες δεν αποτελούν κομμάτι της ταινίας μας, αφού η δική μας λαμβάνει χώρα πολύ καιρό πριν η Ντόροθι φτάσει στο Οζ. Αλλά πριν τελειώσει η ταινία μας, οι θεατές θα έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή ιδέα του τι είναι αυτό το μέρος και πως δημιουργήθηκε» είπε ο Ράιμι στο πάνελ της ταινίας στο Comic-con.

Οπότε δεν πρόκειται να δείτε κόκκινα γοβάκια στην ταινία, αλλά το τρέιλερ κλείνει με ένα πράσινο απειλητικό χέρι (προφανώς) μιας από τις τρεις μάγισσες που στην ταινία υποδύονται οι Μίλα Κούνις, Μισέλ Γουίλιαμς και Ρέιτσελ Βάις.

Ισως η μόνη είδηση που μάθαμε από το Comic-Con εν τούτοις είναι ότι ο Μπρους Κάμπελ, θα έχει έναν ρόλο στην ταινία αν και κανείς δεν αποκάλυψε τι θα είναι αυτός και πως το στόρι της ταινίας θα μπορούσε να περιγραφεί ως «το ταξίδι ενός εγωιστή ανθρώπου σε έναν τόπο που προσφέρει δεύτερες ευκαιρίες».

Το «Oz the Great and Powerful» θα βγει (και στις ελληνικές) αίθουσες τον Μάρτιο του 2013.

Δείτε το τρέιλερ: