Buzz

«Ούρλιαξε για τον πόνο του άλλου»: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο νέο σπότ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

στα 10

Αφού μίλησε ελληνικά στο περσινό σπότ για τις «Παστίλιες για τον Πόνο του Αλλου» των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο Χαβιέ Μπαρδέμ μας προτρέπει να ουρλιάξουμε για να ακουστεί δυνατά η κραυγή βοήθειας πρός όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Ούρλιαξε για τον πόνο του άλλου»: Ο Χαβιέ Μπαρδέμ στο νέο σπότ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

«Εσύ τις παίρνεις, κάποιοι άλλοι σταματούν να πονάνε», λέει το μήνυμα της εκστρατείας που βρίσκει και πάλι τον Χαβιέ Μπαρδέμ, ένα χρόνο μετά το πρώτο σποτ στο οποίο πρωταγωνίστησε μιλώντας ελληνικά (δείτε το εδώ), να υποστηρίζει την προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την ανακούφιση ανθρώπων στην Ελλάδα και τον κόσμο που έχουν πραγματικά ανάγκη.

«Είναι τόσο απλό και πέρα για πέρα αληθινό» σημειώνει ο Χρήστος Χρήστου, Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε συγκινητική πέρυσι και το ίδιο ευελπιστούμε να γίνει και φέτος. Η μικρή, συμβολική θα λέγαμε συνεισφορά του κόσμου με την αγορά ενός κουτιού Παστίλιες, μας έδωσε τη δυνατότητα να αναπτύξουμε σημαντικές δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο για να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν στη δημοσιότητα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, την πρώτη χρονιά, μέσα σε λίγους μήνες πωλήθηκαν περισσότερα από 350.000 κουτιά παστίλιες σε όλη τη χώρα. Από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διέθεσαν 175.000 ευρώ στα προγράμματά τους στην Αθήνα και τον Έβρο, 60.000 στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, 65.000 στο Κογκό και 50.000 στην εμπόλεμη Συρία.

Δείτε παρακάτω το νέο σπότ με τον Χαβιέ Μπαρδέμ να ουρλιάζει για τον πόνο του άλλου και διαβάστε περισσότερα για την προσπάθεια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην επίσημη ιστοσελίδα τους.


Διαβάστε ακόμη: