Φεστιβάλ / Βραβεία

Out of Character: οι υποψήφιοι των Οσκαρ ποζάρουν!

στα 10

Συνοδεύοντας την προοσκαρική της περίοδο με μια έκθεση φωτογραφίας, η Ακαδημία φωτογράφισε με το φακό του Ντάγκλας Κέρκλαντ τους υποψήφιους ηθοποιούς των φετινών βραβείων...εκτός χαρακτήρα!

Out of Character: οι υποψήφιοι των Οσκαρ ποζάρουν!
Ο Ντάκγλας Κέρκλαντ με τη Ρούνι Μάρα!

Στις 11 Φεβρουαρίου, το Grand Lobby Gallery της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Επιστημών στο Μπέβερλι Χιλς θα στολιστεί από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο Ντάγκλας Κέρκλαντ με τους 20 υποψήφιους ηθοποιούς σε όλες τις κατηγορίες (Α' Ανδρικού, Α' Γυναικείου, Β' Ανδρικού, Β' Γυναικείου) κατά τη διάρκεια του οσκαρικού luncheon που δόθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο Ντάγκλας Κέρκλαντ έχει φωτογραφήσει τις τελευταίες πέντε δεκαετίες κάθε πιθανό σταρ του Χόλιγουντ (ανάμεσα τους η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Μέριλιν Μονρό, ο Ορσον Γουελς, η Οντρεϊ Χεπμπορν, ο Πολ Νιούμαν) και έχει συμμετάσχει ως φωτογράφος πλατό σε περισσότερες από 100 ταινίες («Η Μελωδία της Ευτυχίας», «Πέρα από την Αφρική», «Τιτανικός», «Moulin Rouge» κ.ά.). Λίγο πριν φωτογραφήσει τους υποψήφιους στις κατηγορίες των ηθοποιών φέτος είχε ταξιδέψει μέχρι την Αυστραλία για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Υπέροχου Γκάτσμπι» του Μπαζ Λούρμαν.

Δείτε τους υποψήφιους στο gallery, αυτή τη φορά χωρίς νάζια, χωρίς να υποδύονται ρόλους, πιο casual από ό,τι θα παρευρεθούν στην απονομή των φετινών Οσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας...

Δείτε όλες τις υποψηφιότητες των φετινών Οσκαρ

Tags: Oscars 2012