Buzz

Ο,τι λάμπει, είναι ο Μάικλ Ντάγκλας

στα 10

Νέες φωτογραφίες του Μάικλ Ντάγκλας και του Ματ Ντέιμον από το «Behind the Candelabra» λάμπουν σα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια!

Ο,τι λάμπει, είναι ο Μάικλ Ντάγκλας

Η ιστορία του Λιμπεράτσε και του πολύχρονου εραστή του, Σκοτ Θόρσον, θα είναι η επόμενη (μετά το «Side Effects») και τελευταία προς το παρόν ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ, γυρισμένη για το HBO. Το φιλμ προβλέπεται να παιχτεί στην αμερικανική καλωδιακή τηλεόραση το 2013, ενώ οι φήμες θέλουν να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Καννών τον ερχόμενο Μάιο.

Το «Behind the Candelabra» έχει ως θέμα τη σχέση του ιδιοσυγκρασιακού, υπερδιάσημου και τρομερά αστραφτερού πιανίστα Λιμπεράτσε με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό του, Σκοτ Θόρσον. Ο τίτλος, βέβαια, «Πίσω από το Κηροπήγιο», αναφέρεται στα τεράστια κηροπήγια που παραδοσιακά τοποθετούσε επάνω στο πιάνο ο Λιμπεράτσε στα υπερβολικά glam shows του. Αυτός, όμως, ήταν και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας που κυκλοφόρησε ο Σκοτ Θόρσον για τη ζωή του με τον μουσικό.

Κάθε νέα φωτογραφία που κυκλοφορεί για την προώθηση της ταινίας φέρνει χαμόγελο με την ακριβέστατη αλλά τόσο camp αισθητική της και τα τρία νέα στιγμιότυπα παίρνουν τα πρωτεία. Ο Μάικλ Ντάγκλας με εξαιρετικό περουκίνι και ταπετσαρία από bling και δαχτυλίδια, ο Ματ Ντέιμον με στολή ιπποκόμου που θα ζήλευε οποιαδήποτε βασιλική φρουρά και disco μακιγιάζ, δείχνουν τη λαμπερή πλευρά μιας σχέσης που, ωστόσο, κατέληξε σε μηνύσεις και στο θάνατο του Λιμπεράτσε από AIDS.

Δείτε τις καινούριες και τις παλιότερες φωτογραφίες του «Behind the Candelabra» στο gallery και διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία