Buzz

Ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον θα υποδυθούν τον Λιμπεράτσε και το νεαρό εραστή του στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

στα 10

Πιάνο, διαμάντια κι έρωτας, κορυφαίοι ηθοποιοί, σκηνοθέτης γεμάτος ένταση, πότε θα το δούμε στο σινεμά; Ποτέ, γιατί αυτή είναι μια ταινία του HBO.

Ο Μάικλ Ντάγκλας και ο Ματ Ντέιμον θα υποδυθούν τον Λιμπεράτσε και το νεαρό εραστή του στη νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ

«Behind the Candelabra» είναι ο τίτλος της νέας ταινίας που θα σκηνοθετήσει για το HBO ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και θέμα της η σχέση του ιδιοσυγκρασιακού, υπερδιάσημου και τρομερά αστραφτερού πιανίστα Λιμπεράτσε με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό του, Σκοτ Θόρσον. Ο τίτλος, βέβαια, «Πίσω από το Κηροπήγιο», αναφέρεται στα τεράστια κηροπήγια που παραδοσιακά τοποθετούσε επάνω στο πιάνο ο Λιμπεράτσε στα υπερβολικά glam shows του. Αυτός, όμως, ήταν και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας που κυκλοφόρησε ο Σκοτ Θόρσον για τη ζωή του με τον μουσικό.

Το σενάριο υπογράφει ο Ρίτσαρντ ΛαΓκραβενέζ («The Fisher King», «Οι Γέφυρες του Μάντισον», «Ο Γητευτής των Αλόγων», «Νερό για Ελέφαντες»), ενώ ο Τζέρι Γουάιντρομπ, ο θρυλικός παραγωγός του «Oceans 11, 12 κτλ», του πρωτότυπου «Καράτε Κιντ» αλλά και πολλών θεαμάτων του Λας Βέγκας, αναλαμβάνει ως executive producer.

Ο Γουάιντρομπ, μάλιστα, δηλώνει: «Ηθελα εδώ και πολλά χρόνια να κάνω μια ταινία για τον Λιμπεράτσε και μετά τη συγκλονιστική συνεργασία που είχα με το HBO για το ‘His Way’ (τη βιογραφία του ίδιου του Γουάιντρομπ), κατάλαβα ότι η ταινία θα έπρεπε να γίνει εκεί. Είμαι ενθουσιασμένος που ο ασύγκριτος Μάικλ Ντάγκλας θα ενσαρκώσει τον Λιμπεράτσε αλλά και που ο ξεχωριστός Ματ Ντέιμον θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο του Σκοτ Θόρσον. Θέτουμε αυτούς τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς στα χέρια του Στίβεν Σόντερμπεργκ – τι άλλο να ευχηθεί κανείς;»

Η ταινία θ’ αρχίσει να γυρίζεται το ερχόμενο καλοκαίρι, στο Λας Βέγκας, το Παλμ Σπρινγκς και το Λος Αντζελες.

Αν είστε πολύ μικροί για να θυμάστε τα μουσικά διαλείμματα με αποσπάσματα από το σόου του Λιμπεράτσε στην κρατική τηλεόραση, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο!

Δείτε στο gallery την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που κυκλοφόρησε στις 31 Ιουλίου