Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2021: «Γιου-Τζουνγκ Γιουν, πώς μυρίζει ο Μπραντ Πιτ;»

στα 10

Σε περίπτωση που νομίζατε ότι οι δημοσιογράφοι στα Οσκαρ ρωτούν κάτι που τιμά την καριέρα σου ή το οσκαρικό ρεκόρ σου...

Flix Team
Oscars 2021: «Γιου-Τζουνγκ Γιουν, πώς μυρίζει ο Μπραντ Πιτ;»

Στην προσπάθεια να πετύχουν κάτι που θα γίνει viral στα social media, οι ρεπόρτερ που καλύπτουν τις τελετές των βραβείων μπορούν να γίνουν, στην καλύτερη περίπτωση, άστοχοι, στη χειρότερη εξαιρετικά γελοίοι και προσβλητικοί (τι να πρωτοθυμηθούμε - τις δημοσιογράφους που ντύνονταν νύφες και ζητούσαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ σε γάμο στις press conference των φεστιβάλ;)

Μία τέτοια στιγμή σημειώθηκε απόψε, όταν ρεπόρτερ ρώτησε την Γιου-Τζουνγκ Γιουν, την 74χρονη πρωταγωνίστρια που έγινε η πρώτη στην Ιστορία της Κορέας που κερδίζει Οσκαρ, «πώς μυρίζει ο Μπραντ Πιτ», καθώς ο Πιτ της παρέδωσε το Οσκαρ της και μοιράστηκαν μία πολύ τρυφερή και χαριτωμένη συναδελφική στιγμή στη σκηνή.

Διαβάστε περισσότερα: Oscars 2021: H Γιου-Τζουνγκ Γιουν συγχωρεί όλους όσους προφέρουν λάθος το όνομά της (και αποκαλεί τον Μπραντ Πιτ «Mr. Pritt» επίτηδες!)

Brad Pitt Youn Yuh-jung 607

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η εταιρία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, η Plan B, έκανε την παραγωγή στο «Minari», οπότε ο οσκαρικός ηθοποιός έχει παίξει ρόλο στο να βρεθεί η Γιου-Τζουνγκ Γιουν στα Οσκαρ.

Πάντως, η πανέξυπνη (κι ας το παίζει αφελής) πρωταγωνίστρια έβαλε τον δημοσιογράφο στη θέση του, απλά, λιτά και αποστομωτικά:

«Πώς μυρίζει ο Μπραντ Πιτ; Δεν ξέρω. Δεν τον μύρισα. Δεν είμαι σκύλος».

Αουτς.


Oscars 2021 | Χρυσές Σφαίρες, σωματεία, λίστες, βραβεία, προγνωστικά. Διαβάστε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για τα Οσκαρ 2021, στην ειδική ενότητα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς