Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2020: Οι φανς δεν συγχωρούν την Ακαδημία για την παράλειψη στο In Memoriam

στα 10

O Λουκ Πέρι δεν ήταν στο βίντεο του In Memoriam και οι φανς του είναι έξαλλοι.

Oscars 2020: Οι φανς δεν συγχωρούν την Ακαδημία για την παράλειψη στο In Memoriam

Ο Λουκ Πέρι έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2019 σε ηλικία 52 ετών. Ομως τα Οσκαρ τον ξέχασαν - η παράλειψή του από το In Memoriam της 92ης τελετής κόστισε στους θαυμαστές του.

Θυμηθείτε κι αυτό: H Σάνεν Ντόχερτι δεν θα ξεχάσει ποτέ τον Λουκ Πέρι

Ειδικά, όταν η τελευταία του εμφάνιση ήταν στο «Κάποτε... στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, μιας από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, η οποία κατέβαινε στην τελετή με 10 υποψηφιότητες. [Μάλιστα υπήρχαν κι όλες αυτές οι δηλώσεις του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος ομολόγησε ότι ήταν star-struck στα γυρίσματα των σκηνών με τον Λουκ Πέρι].

Luke Perry 607

Διαβάστε κι αυτό: Oscars 2020 | Δείτε όλους τους ευχαριστηριους λόγους και τις στιγμές που αξίζει να θυμάστε

«Μισό λεπτό να το καταλάβω» έγραψε ένας φαν. «Ο Λουκ Πέρι λείπει από το In Memoriam, παρόλο που παίζει σε μία υποψήφια ταινία;». «Παρέλειψαν τον Λουκ Πέρι παρόλες τις 10 υποψηφιότητες του Ταραντίνο; Ναι, οι ηλίθιοι!» πόσταρε κάποιος άλλος. Και κάπως έτσι, τα social πήραν φωτιά.

Η Ακαδημία απάντησε, αλλά κάπως αμήχανα. «Είναι πάρα πολλά τα άτομα κάθε χρόνο», «λαμβάνουν εκατοντάδες αιτήματα για να συμπεριληφθούν καλλιτέχνες κι άνθρωποι της βιομηχανίας», «πρέπει να έχουν μία ισορροπία ανάμεσα στις ειδικότητες...», «ο χρόνος είναι περιορισμένος...»

Αμήχανο. Καλύτερα να μην απαντούσαν καθόλου.


Ανάμεσα και μετά από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ο Λουκ Πέρι είχε συμμετάσχει με μικρούς ρόλους στo σινεμά, για να αναφέρουμε μερικούς, στο «Buffy The Vampire Slayer» του Τζος Γουίντον το 1992, στο «8 Seconds» του Τζον Αβιλντσεν το 1994, στο «Πέμπτο Στοιχείο» του Λικ Μπεσόν το 1997. Στην τηλεόραση έπαιξε στο «Oz», στο «Jeremiah», στο «Windfall», στο «John From Cincinatti» του 2007. Εμφανίστηκε και σε πιο διάσημε σειρές όπως το «Will & Grace», το «Criminal Minds».


Στο δρόμο για τα Οσκαρ 2020: Ολα τα βραβεία, όλα τα στραβοπατήματα, όλα τα κουτσομπολιά στη διαδρομή των βραβείων, στην ειδική ενότητα του Flix


Luke Perry 607 1