Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2015 / Οι προβλέψεις του Flix: Μακιγιάζ και Κομμώσεις

στα 10

Μετράμε αντίστροφα για την 87η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ και προβλέπουμε τους νικητές σε όλες τις κατηγορίες.

Flix Team
Oscars 2015 / Οι προβλέψεις του Flix: Μακιγιάζ και Κομμώσεις
Ο Μαρκ Κούλιερ βαλσαμώνει την Τίλντα Σουίντον

Στη νεοσύστατη (μετράει μόλις τέσσερα χρόνια) κατηγορία του μακιγιάζ και των κομμώσεων έχουμε ανοιχτό πόλεμο μεταξύ της μύτης του Στιβ Καρέλ στο «Foxcatcher», του βαλσαμώματος της Τίλντα Σουίντον στο «Ξενοδοχείο Grand Budapest» και της αλλοφροσύνης των «Guardians of the Galaxy» της Marvel.

Αξιοι πιθανοί νικητές και οι τρεις, το προβάδισμα παίρνει το φιλμ του Γουές Αντερσον γιατί επενδύει στο «νύχια-μαλλιά» περισσότερο από τους ανταγωνιστές του, χωρίς κανείς να υποτιμάει τους αγνώριστους Στιβ Καρέλ και Μαρκ Ράφαλο στο φιλμ του Μπένετ Μίλερ και τους πολύχρωμους απόκληρους της Marvel.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς και θυμηθείτε το ραντεβού μας ξημερώματα Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα στις 2 για τη ζωντανή μετάδοση της 87η τελετής απονομής των Οσκαρ από τη nova και το live blogging του Flix.

Foxcatcher 607 O Μπιλ Κόρσο μεταμορφώνει τον Στιβ Καρέλ

Ο Μπιλ Κόρσο του «Foxcatcher» είναι τρίτη φορά υποψήφιος και νικητής το 2004 για το μακιγιάζ του «Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events», ο Μαρκ Κούλιερ του «Ξενοδοχείου Grand Budapest» είναι δεύτερη φορά υποψήφιος και νικητής για το μακιγιάζ της «Σιδηράς Κυρίας» το 2011, ενώ για τους «Guardians of the Galaxy» το... ελληνικό ενδιαφέρον εντοπίζεται στην υποψηφιότητα της Ελίζαμπεθ Γιάννι - Γεωργίου που είναι πρώτη φορά υποψήφια.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις

Περισσότερες προβλέψεις:

Δείτε εδώ τον Μαρκ Κούλιερ του «Ξενοδοχείου Grand Budapest» να μιλάει για τις μεταμορφώσεις του φιλμ:


Η 87η τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ θα μεταδοθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά, live & αποκλειστικά, από τα κανάλια novacinema την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 2 το πρωί. Το Flix.gr θα κάνει live blogging με ό,τι συμβαίνει μέσα κι έξω από το Dolby Theater όλο το βράδυ. Ζήστε τα Οσκαρ με τη nova και το Flix!

Διαβάστε ακόμη: