Buzz

«Oldboy»: Πριν και μετά

στα 10

Νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη (για διάφορους λόγους) ταινία του Σπάικ Λι, δείχνουν μεταξύ άλλων τη διαφορά που κάνει μια επίσκεψη στον κουρέα.

«Oldboy»: Πριν και μετά

Το αμερικάνικο ρημέικ του «Oldboy» του Παρκ Τσαν Γουκ, από τον Σπάικ Λι, είναι μια από εκείνες τις ταινίες που έμοιαζαν παράξενες ήδη από την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε η πρόθεση να γυριστούν.

Γιατί κάποιος να «πειράξει» μια ταινία που όχι μόνο έχει ένα εμμονικά αφοσιωμένο κύκλο θαυμαστών, αλλά που εκτός των άλλων μοιάζει να βρίσκεται έτη φωτός μακριά απ΄ οτιδήποτε θα έκανε ποτέ το Χόλιγουντ.

Για να μην μιλήσουμε για το πόσο βίαιη είναι.

Ομως ο Σπάικ Λι το έκανε και το πρώτο τρέιλερ έμοιαζε τόσο ιδιαίτερο και αλλόκοτο ώστε να μας κάνει να ενδιαφερθούμε για την δική του εκδοχή της ιστορίας ενός άντρα άντρα που απάγεται και κρατείται φυλακισμένος για είκοσι χρόνια στην απομόνωση και όταν καταφέρνει να ελευθερωθεί είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει και να εκδικηθεί το βασανιστή του μόνο και μόνο για να ανακαλύψει πως η πραγματική φυλακή βρίσκεται εκεί έξω.

Η ταινία θα βγει στις Αμερικάνικες αίθουσες τον Οκτώβριο, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το «Oldboy», να δείτε το τρέιλερ ή τις καινούριες φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν.

1

1

1

1

photos: Hilary Bronwyn Gayle

Update 12.10: Δείτε παρακάτω τα πρώτα δύο clips από το «Oldboy» που μόλις κυκλοφόρησαν