Buzz

Τίποτα δεν είναι πιο «πειραγμένο» από την αλήθεια: δείτε το τρέιλερ του «Oldboy» του Σπάικ Λι

στα 10

Το τρέιλερ του «Oldboy» είναι βίαιο, γεμάτο αίμα και μνήμες από την ταινία του Παρκ Τσαν - γουκ. Ποιος όμως εμπιστεύεται πλέον ότι ο Σπάικ Λι δεν θα παρωδήσει το ίδιο το υλικό του; Η απόφαση δική σας.

Τίποτα δεν είναι πιο «πειραγμένο» από την αλήθεια: δείτε το τρέιλερ του «Oldboy» του Σπάικ Λι

Απανωτά, μετά από το αμφιλεγόμενο πόστερ που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, το τρέιλερ του κατά τον Σπάικ Λι «Oldboy» είναι «joint» όνομα και πράγμα, αφού κρατώντας την ενέργεια και την βιαιότητα της πρωτότυπης ταινίας του Παρκ Τσαν - γουκ, μεταφέρει μια από τις πιο κλασικές πλέον ιστορίες εκδίκησης σε μια χαοτική Αμερική.

Το γεγονός πως υποψιάζεσαι μια ιδέα παρωδίας δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό (προσοχή στην τελευταία σκηνή του τρέιλερ με τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον), αν ξεχάσει κανείς πως ο Σπάικ Λι έχει να κάνει μια πραγματικά καλή ταινία από την «25η Ωρα» του 2002 και μείνει στις πρώτες εντυπώσεις όσων έχουν ήδη δει το φιλμ και μιλούν για ένα υπερθέαμα βίας και αίματος, πρωτοφανούς για τα αμερικανικά mainstream δεδομένα.

2

Και επειδή είναι προτιμότερο να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, ας απολαύσουμε το «ακατάλληλο» τρέιλερ του «Oldboy» χωρίς ενοχές. Ετσι κι αλλιώς, όταν βγει η ταινία θα έχουμε να πούμε πολλά:


Διαβάστε ακόμη: