Buzz

Ολα έτοιμα για την 23η ταινία του Τζέιμς Μποντ

στα 10

Ναόμι Χάρις, Χαβιέ Μπαρδέμ και Ρέιφ Φάινς θα πλαισιώσουν τον Ντάνιελ Κρεγκ στην 23η ταινία της σειράς, που αναμένεται με ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του ονόματος του Σαμ Μέντες στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Ολα έτοιμα για την 23η ταινία του Τζέιμς Μποντ

Ακουγόταν για πολύ καιρό, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε και η Ναόμι Χάρις («28 Μέρες Μετά», «Miami Vice», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού») θα είναι τελικά η Μανιπένι στην καινούρια περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ.

Η βοηθός της Μ, Μάνιπένι υπήρξε στο παρελθόν μια σταθερά στις ταινίες της σειράς (την έχουν υποδυθεί η Λόις Μάξγουελ, η Κάρολιν Μπλις, η Σαμάνθα Μποντ και η Μπάρμπαρα Μπουσέ και η Πάμελ Σάλεμ στα ανεπίσημα «Casino Royale» του 1977 και στο «Ποτέ Μην Ξαναπείς Ποτέ») και η γυναίκα που παραμένει τόσα χρόνια ερωτευμένη με τον 007.

Μαζί με το όνομα της Χάρις, επιβεβαιώθηκαν και τα ονόματα του Χαβιέ Μπαρδέμ και του Ρέιφ Φάινς για τους κακούς της ταινίας.

Το μόνο που δεν είναι καθόλου σίγουρο είναι πως ακριβώς θα διαχειριστεί μια ταινία δράσης ο χαμηλών τόνων Σαμ Μέντες («American Beauty», «Ο Δρόμος της Απώλειας»). Αν και κάτι μας λέει πως μέχρι τις 9 Νοεμβρίου του 2012, επίσημη ημερομηνία εξόδου της ταινίας, θα το ξέρουμε και αυτό.