Industry

Οι «Τransformers» δικαίωσαν τη φήμη τους στο παγκόσμιο box-office

στα 10

372 εκ. δολ. αναμένεται να έχει συγκεντρώσει μέχρι και το τέλος της Δευτέρας 4ης Ιουλίου το «Τransformers: Dark of the Moon», κάνοντας το τρίτο καλύτερο άνοιγμα εξαημέρου παγκοσμίως.

Οι «Τransformers» δικαίωσαν τη φήμη τους στο παγκόσμιο box-office
Τα ισοπεδώσαμε τα ταμεία, Μάικλ...

Κυρίαρχο στις αίθουσες ολόκληρου του κόσμου το «Transformers: Dark of the Moon» υπολογίζεται πως θα τερματίσει ως η τρίτη ταινία με το καλύτερο άνοιγμα εξαημέρου στην ιστορία του αμερικανικού box - office, πίσω από το «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ» και το «Spider-Man 3».

Στην Αμερική, υπολογίζεται πως η ταινία του Μάικλ Μπέι θα αγγίξει τα 180.9 εκ. δολ. μέχρι και το τέλος της Δευτέρας (αργίας της 4ης Ιουλίου), λιγότερο από τη δεύτερη ταινία της σειράς που είχε αγγίξει τα 215 εκ. δολ. σε διάστημα έξι ημερών. Αυτό, όμως, δεν πτοεί την Paramount που είδε τις τρισδιάστατες αίθουσες που πρόβαλλαν την ταινία να γεμίζουν και την ταινία να σπάει το ρεκόρ του καλύτερου παγκόσμιου ανοίγματος για την εταιρία, ξεπερνώντας τα 147 εκ. δολ. που συγκέντρωσε ο «Ιντιάνα Τζόουνς και το Κρυστάλλινο Κρανίο».

Η άλλη καινούρια ταινία της εβδομάδας, το «Περίπτωση Λάρι Κράουν» - εκτός του ότι έσπασε τα ρεκόρ των χειρότερων κριτικών του καλοκαιριού - θα συγκεντρώσει μέχρι και τη Δευτέρα 15.6 εκ. δολ. αποδεικνύοντας πως δεν αρκούν δυο σταρ και ένα μηχανάκι για να κάνεις μια επιτυχία.