Buzz

Οι «Τίτλοι Τέλους»... ανέβηκαν!

στα 10

Το επίσημο διεθνές site της μικρού μήκους ταινίας του Γιώργου Ζώη «Τίτλοι Τέλους» ανέβηκε, μία μέρα πριν την έναρξη του 69ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Βενετίας όπου και θα διαγωνιστεί ανάμεσα σε 13 ακόμα συμμετοχές.

Οι «Τίτλοι Τέλους»... ανέβηκαν!

Αύριο ξεκινά το 69ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας, στο διαγωνιστικό τμήμα του οποίου και στην κατηγορία μικρού μήκους ταινιών βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Ζώης (δύο χρόνια μετά την επιτυχία του «Casus Belli») με τους «Τίτλους Τέλους».

Αδεια κάδρα χωρίς μήνυμα. Μια πόλη εκτός κάδρου. Τίτλοι Τέλους.

Αυτή η λιτή σύνοψη της ταινίας, προϊδεάζει για την εικόνα μιας Αθήνας που ζει εκτός κάδρου - μέσα σε 27 μέρες σε διάστημα πολλών μηνών και με μέθοδο την συνεχή αναμονή, παρατήρηση και υπομονή (κάθε πλάνο γυριζόταν σε διάφορες ώρες της ίδιας ημέρας, καθώς επίσης γινόταν επανάληψη της κινηματογράφησης των ίδιων εξωτερικών χώρων πολλούς μήνες μετά την πρώτη τους λήψη) ο Γιώργος Ζώης καταγράφει μια πόλη σε κρίση.

Αργά χθες το βράδυ, ανέβηκε και το επίσημο διεθνές site της ταινίας που στα αγγλικά φέρει τον τίτλο «Out of Frame».

Μπείτε στο outofframefilm.com λοιπόν και διαβάστε για την ταινία, τον σκηνοθέτη της, δείτε το trailer, διαβάστε τι έχει γραφτεί στον Τύπο, ακολουθήστε τα νέα της πορείας της ταινίας, κατεβάστε βίντεο, χαζέψτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

«Τίτλοι Τέλους» - info

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ζώης Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κανάκης Μοντάζ-Ηχοληψία: Γιάννης Χαλκιαδάκης Αρχική ιδέα: Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου Μουσική: Novi_sad Επιπρόσθετες Ηχογραφήσεις: Αρης Αθανασόπουλος, Γιώργος Χρόνης Παραγωγή: Γιώργος Ζώης-SquaredSquare, Μαρία Δρανδάκη-Homemade Films

Nα θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Ζώης βρίσκεται στην προετοιμασία της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του «Stage Fright», το σενάριο της οποίας κέρδισε το βραβείο ανάπτυξης κινηματογραφικού σχεδίου του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου (CNC) στο Φόρουμ Συμπαραγωγών Cinelink του Φεστιβάλ Σαράγιεβο 2011. Επιπλέον, συμμετέχει στο πρόγραμμα Framework του TorinoFilmLab που επιλέγει και υποστηρίζει αναδυόμενα ταλέντα απ’ όλον τον κόσμο που δουλεύουν πάνω στην πρώτη ή τη δεύτερη ταινία τους.