Buzz

Οι «διάσημοι» κλέφτες της Σοφία Κόπολα

στα 10

Ακόμη δεν επιβεβαιώθηκε το «Goldengrove», η νέα ταινία της Σοφία Κόπολα και οι φήμες την θέλουν να αναλαμβάνει νέο πρότζεκτ: την αληθινή ιστορία μιας ομάδας εφήβων που έγιναν διάσημοι όταν έγινε γνωστό πως κρύβονταν πίσω από τις διαρρήξεις σπιτιών διασήμων στην Καλιφόρνια.

Οι «διάσημοι» κλέφτες της Σοφία Κόπολα

Αν το σκεφτεί κανείς, η ιστορία των «Burglar Bunch» ή «The Bling Ring», όπως είναι περισσότερο γνωστοί οι νεαροί έφηβοι που στο διάστημα από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι τον Αύγουστο του 2009 συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια δολάρια μετά από επιδρομή στα σπίτια διασήμων (ανάμεσα τους αυτά της Πάρις Χίλτον, του Ορλάντο Μπλουμ και της Λίντσεϊ Λόχαν) μοιάζει ιδανική για να είναι η καινούργια ταινία της Σοφία Κόπολα.

Οχι μόνο γιατί μιλάει για εφήβους, αλλά κυρίως γιατί συνδέει την εφηβική ηλικία με τη γοητεία που ασκεί σε αυτήν η σόου μπίζνες μέσα από μια πραγματικά απίθανη αληθινή ιστορία που έγινε μέχρι και θέμα από το Vanity Fair με τον τίτλο «Οι Υποπτοι φορούσαν Λουμπουταν» (δείτε στο gallery μια φωτογραφία των «The Bling Ring»).

Ενα από τα μέλη της ομάδας, ο Νικ Προύγκο αρνήθηκε να συνεργαστεί στην ταινία, ενώ η αδερφή του Αλέξις Νέιερς έχει ήδη υπογράψει ως σύμβουλος της παραγωγής. Η Κόπολα, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει τίποτα για την ώρα, όπως δεν έχει επιβεβαιωθεί και τίποτα για το «Goldengrove» την ταινία που μέχρι σήμερα όλοι πίστευαν πως θα ήταν αυτή που θα ακολουθούσε το «Somewhere».