Buzz

Ο Χάρμονι Κορίν έκλεψε την τσάντα της Μέριλ Στριπ;

στα 10

Ο Τζέιμς Φράνκο, καλεσμένος του Ντέιβιντ Λέτερμαν, αποκαλύπτει ένα επεισόδιο που εμπλέκει τον Χάρμονι Κορίν, σκηνοθέτη του στο «Spring Breakers», την Μέριλ Στριπ και την τσάντα της...

Ο Χάρμονι Κορίν έκλεψε την τσάντα της Μέριλ Στριπ;

Από ό,τι φαίνεται ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, βασιλιάς της late night αμερικανικής τηλεόρασης, έχει εδώ και μία δεκαετία βάλει σε black list τον Χάρμονι Κορίν («Kids», «Gummo», «Spring Breakers»). Ναι, έχει απαγορευθεί η είσοδος στον σκηνοθέτη στο «Late Show» του Λέτερμαν, μία απόφαση που έχει να κάνει μ' ένα διαβόητο περιστατικό που συνέβη στο παρελθόν κι αφορά την... Μέριλ Στριπ!

Πριν από λίγες μέρες, καλεσμένος στην εκπομπή ήταν Τζέιμς Φράνκο, ο προσωπικός φίλος και πρωταγωνιστής του Κορίν στο «Spring Breakers». Οταν η συζήτηση με τον Λέτερμαν πήγε στην ταινία, ο Φράνκο αιφνιδίασε τον οικοδεσπότη ρωτώντας τον αν θυμάται τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ προ δεκαετίας που ήταν καλεσμένοι οι Χάρμονι Κορίν και Μέριλ Στριπ στην εκπομπή του.

Ο Λέτερμαν αρχικά προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει, αλλά δεν κρύβει την αντιπάθειά του για τον «σπουδαίο καλλιτέχνη» όπως αποκαλεί τον φίλο του ο Φράνκο. Οταν ο ηθοποιός επιμένει, ο Λέτερμαν διηγείται ότι πηγαίνοντας στο καμαρίνι της Μέριλ Στριπ για να την καλωσορίσει στο σόου, βρήκε τον Κορίν να... ψαχουλεύει την τσάντα της.

1

«Και τότε του είπα ''Βάλε πίσω όλα τα πράγματα που πήρες και βγες έξω - κι αυτό ήταν!'' » λέει ο Λέτερμαν στον έκπληκτο Τζέιμς Φράνκο και στο κατάπληκτο κοινό. «Είναι αλήθεια» συμπληρώνει (καθώς η ειρωνία του καμιά φορά τον κάνει να την πατάει σαν τον λύκο με τα πρόβατα όταν σοβαρεύει...)

Ο Φράνκο γελώντας εξηγεί ότι εκείνος είχε ακούσει μία εκδοχή ότι ο Κορίν «έσπρωξε την Μέριλ Στριπ παρασκηνιακά και τον πέταξαν έξω...» Ομως παραδέχεται ότι «ο Χάρμονι περνούσε μία εποχή που είχε ξεφύγει, το ξέρει και ο ίδιος. Οπότε, μάλλον κάτι είχε πάρει εκείνο το βράδυ...»

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής, όσο αναρωτιόμαστε ποιος αρχισυντάκτης σκέφτηκε να καλέσει την Μέριλ Στριπ και τον Χάρμονι Κορίν το ίδιο βράδυ...