Buzz

Ο Τζέιμς Φράνκο χρειάζεται 500.000 δολάρια. Θα τον βοηθήσετε;

στα 10

Πραγματικά ασταμάτητος, ο Τζέιμς Φράνκο συνεχίζει να γεννά πρότζεκτς από το όμορφο κεφάλι του και για να τα υλοποιήσει στρέφεται αυτή τη φορά στο crowdfunding, ευελπιστώντας πως οι φανατικοί του θαυμαστές θα δώσουν τον οβολό τους για να τα δουν να γίνονται πραγματικότητα.

Ο Τζέιμς Φράνκο χρειάζεται 500.000 δολάρια. Θα τον βοηθήσετε;

Αφού οι πόρτες του crowdfunding άνοιξαν και για τους σταρ του Χόλιγουντ (διαβάστε εδώ αναλυτικά), ήταν θέμα χρόνου για τον πολυπράγμονα Τζέιμς Φράνκο να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού για να υλοποιήσει τα επόμενα κινηματογραφικά πρότζεκτ του.

Ο πληθυντικός δεν είναι τυχαίος, αφού ο Φράνκο φιλοδοξεί να ολοκληρώσει τρεις ταινίες βασισμένες στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο «Palo Alto» και γι' αυτό ξεκίνησε καμπάνια στο indiegogo προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για την παραγωγή τους.

Τις τρεις ταινίες θα υπογράψουν νέοι σκηνοθέτες (το «Memoria» θα σκηνοθετήσουν οι Νινα Λέτι και Βλαντιμίρ Ντε Φοντενάι, το «Killing Animals» ο Μπρους Τιερί Τσενγκ και το «Yosemite» η Γκαμπριέλ Ντεμεστρί»), με τα γυρίσματα να ξεκινάνε τον Αύγουστο, ενώ τα έσοδα από αυτές θα διατεθούν στον οργανισμό «Art of Elysium» που στηρίζει προσωπικά ο Φράνκο.

2

«Επειδή είμαι αυτός που είμαι, ο κόσμος πιστεύει ότι είναι εύκολο να βρω χρηματοδότες και διανομείς για τις ταινίες μου. Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Τις περισσότερες φορές βάζω δικά μου χρήματα για την παραγωγή των δικών μου ταινιών και των μαθητών μου. Αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα χρηματοδοτήσω μέρος του πρότζεκτ, αλλά χρειάζομαι και τη βοήθειά σας για να γυριστούν ταυτόχρονα οι τρεις ταινίες, οι οποίες χρειάζονται περισσότερα χρήματα απ' όσα μπορώ να διαθέσω. Αλλωστε, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις ταινίες. Γιατί με αυτόν τον τρόπο, οι ταινίες που θέλουμε να κάνουμε γίνονται με τρόπους που θέλουμε να τις κάνουμε.»

Αν λοιπόν, θέλετε να βοηθήσετε τον Τζέιμς Φράνκο να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα του πρότζεκτ «Palo Alto» στο indiegogo και σαν αντάλλαγμα μπορείτε να κερδίσετε ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τον Φράνκο (για 450 δολάρια), ένα credit associate producer (για 1000 δολάρια), ένα ρόλο στην ταινία (για 5000 δολάρια) και ένα credit executive producer συν ένα δείπνο με τον Φράνκο (για 10000 δολάρια).

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το οποίο ο Φράνκο σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην προσπάθειά του:

Διαβάστε εδώ περισσότερα και περισσότερα και περισσότερα για τον Τζέιμς Φράνκο.