Buzz

Ο Τσακ Νόρις προειδοποιεί: «1000 χρόνια σκότους αν ξαναβγεί ο Ομπάμα!»

στα 10

Ο Τσακ Νόρις είναι Ρεπουμπλικάνος και δεν το κρύβει. Με ένα βίντεο - απειλή, προειδοποιεί μαζί με τη σύζυγο του (και φόντο την Αμερικανική σημαία) όσους θα ψηφίσουν ξανά τον Ομπάμα πως η χώρα οδηγείται στο σοσιαλισμό ή και κάτι πολύ χειρότερο!

Ο Τσακ Νόρις προειδοποιεί: «1000 χρόνια σκότους αν ξαναβγεί ο Ομπάμα!»
Είμαι ο Τσακ Νόρις και ψηφίζω Ρόμνεϊ! Αντίρρηση κανείς;

«Ξέρουμε ότι αγαπάτε την οικογένεια και την ελευθερία σας όσο η Τζίνα και εγώ. Και είναι εξαιτίας αυτού που δεν μπορούμε πλέον να καθόμαστε σιωπηλοί στο περιθώριο βλέποντας τη χώρα μας να οδηγείται στο δρόμο του σοσιαλισμού ή σε κάτι πολύ χειρότερο.»

Κάπως έτσι ο Τσακ Νόρις αναλαμβάνει επίσημος «μπράβος» των Ρεπουμπλικάνων (μετά τη θλιβερή ιστορία με τον Κλιντ Ιστγουντ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ) στον αγώνα κατά της μη επανεκλογής του Ομπάμα με ένα βίντεο που θα μπορούσε να μοιάζει και με παρωδία, αφού εκτός του ότι επικαλείται από τον Ρίγκαν μέχρι και τις στατιστικές που έδειξαν ότι 30.000 ευαγγελιστές Χριστιανοί έμειναν σπίτι τους στις προηγούμενες εκλογές με αποτέλεσμα τη νίκη του Ομπάμα, προειδοποιεί πως αν ξαναβγεί ο δημοκρατικός υποψήφιος ο κόσμος θα βυθιστεί σε 1000 χρόνια σκότους.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και θυμηθείτε πως δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει ο Τσακ Νόρις. Εκτός ίσως από τα πολύ πολύ πολύ βασικά...