Buzz

O «Τhor» επιστρέφει!

στα 10

Εχοντας ξεπεράσει ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες, το «Τhor» έφτασε τα 437 εκ. δολ. εισπράξεις παγκοσμίως και ετοιμάζεται για το σίκουελ του...

O «Τhor» επιστρέφει!

Η απόφαση είναι τελική: το δεύτερο «Thor» θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2013, δίνοντας την ευκαιρία στον ήρωα της Marvel να συνεχίσει τη σόλο κινηματογραφική του ζωή.

Ο Κρις Χέμσγουορθ (που αυτήν την εποχή βρίσκεται στα γυρίσματα του «The Avengers») θα επιστρέψει στον κεντρικό ρόλο, ενώ τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό για την επιστροφή της Νάταλι Πόρτμαν. Ο σεναριογράφος Ντον Πέιν σκέφτεται, ωστόσο, ήδη ποια θα είναι η ιστορία που θα αφηγηθεί το δεύτερο αυτό μέρος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κένεθ Μπράνα δεν θα βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Οι φήμες θέλουν την παραγωγό εταιρία να δίνει προτεραιότητα στον Μπράνα, αλλά τελικά η συμφωνία δεν έκλεισε και τώρα όλοι αναρωτιούνται ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το σίκουελ.

Κάτι μας λέει ότι η Marvel θα «ακούσει» τους φαν που ήδη ψηφίζουν στο δίκτυο τον σκηνοθέτη και την περιπέτεια του «Thor» που θα προτιμούσαν πριν καταλήξει σε τελικές αποφάσεις.