Buzz

O Τάι Μπαρέλ του «Modern Family» πρωταγωνιστής στο sequel των «Muppets»!

στα 10

Η Disney ετοιμάζει πυρετωδώς το sequel του «The Muppets» και ο πρώτος ηθοποιός που υπογράφει είναι ο, πολύ αγαπημένος μας, Τάι Μπαρέλ από το «Modern Family». Μας αρέσει η ιδέα!

O Τάι Μπαρέλ του «Modern Family» πρωταγωνιστής στο sequel των «Muppets»!

Στο «Modern Family» είναι ο Φιλ, ο αγαθός, εξυπνάκιας, γκατζετάκιας πατέρας 3 παιδιών και ανώριμος σύζυγος της Κλερ. Ο Τάι Μπαρέλ, πολυβραβευμένος για αυτό το ρόλο, έχει επιδείξει εξαιρετικό αυτοσαρκασμό, ενήλικο μαύρο χιούμορ και ταυτόχρονα γενναία παιδικότητα. Εξαιρετικά εργαλεία για να προσεγγίσει κανείς τα «Muppets» που χρειάζονται αυτό τον αιρετικό συνδυασμό χιούμορ για να σε κάνουν να γελάσεις με την καρδιά σου.

Αυτά σκέφτηκε η Disney και πλησίασε πρώτο τον Μπαρέλ για το sequel των «Muppets» - κι ο ηθοποιός δέχτηκε και έχει ήδη υπογράψει. Ο ρόλος του τον θέλει πράκτορα της Ιντερπόλ (η νέα ταινία θα έχει πλοκή που θα διαδραματίζεται στην Ευρώπη και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από το Λονδίνο το 2013) σε μία ιστορία κατασκοπείας που θα εμπλέκει και μία Ρωσίδα femme fatale (Miss Piggy?).

Αλλα νέα ήθελαν τον Κριστόφ Βαλτς να συζητάει τη συμμετοχή του , όμως είναι αμφίβολο αν ο οσκαρικός ηθοποιός θα τα καταφέρει τελικά λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Πάντως ο Τζέιμς Μπομπιν που υπέγραψε και το πρώτο «Muppets» θα επιστρέψει ο ίδιος στη σκηνοθετική καρέκλα και μάλιστα συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τον Νίκολας Στόλερ.

Περιμένουμε άμεσα να μάθουμε περισσότερα για το κάστινγκ και την πλοκή.

Το χωρίς ακόμα τίτλο sequel του «The Muppets» έχει όμως ήδη ημερομηνία πρεμιέρας: 20 Δεκεμβρίου του 2013!

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για τα πρώτα «Muppets» που κυκλοφορούν πλέον σε DVD εδώ.