Buzz

O Στίβεν Σόντερμπεργκ γράφει ένα βιβλίο. Στο twitter.

στα 10

Ο σκηνοθέτης μάλλον δεν ξέρει τι να κάνει με όλο τον χμ... ελεύθερο χρόνο του. Γι αυτό απέκτησε έναν λογαριασμό στο twitter και γράφει εκτός των άλλων μία νουβέλα εκεί.

O Στίβεν Σόντερμπεργκ γράφει ένα βιβλίο. Στο twitter.

Μπορεί να ετοιμάζεται για το διαγωνιστικό των Καννών με την τελευταία του (ο ίδιος ισχυρίζεται απ, όλες τις απόψεις) ταινία του «Behind the Candelabra», όμως προφανώς το ότι δεν έχει πέντε καινούρια projects στα σκαριά οδηγεί τον Στίβεν Σόντερμπεργκ σε μερικές απρόβλεπτες κινήσεις.

Ετσι εδώ και μερικούς μήνες απέκτησε έναν καινούριο λογαριασμό το twitter με nickname @bitchuation όπου γράφει χαριτωμένους ή πικρόχολους αφορισμούς, θέτει υπαρξιακά ερωτήματα, ή καταγράφει παρατηρήσεις του από τη ζωή ή την πολύχρονη εμπειρία του στο σινεμά.

1

1

1

«Δεν είμαι σίγουρος αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις κάτι τέτοιο, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που το κάνω. Διασκεδάζω με αυτόν τον λογαριασμό, είναι σαν να έχω ένα ψευδώνυμο πίσω από το οποίο να κρύβομαι. Εχει πλάκα». Κάπως έτσι εξηγεί την απόφασή του να δημιουργήσει τον λογαριασμό του, ο οποίος όμως πλέον, δεν είναι και τόσο μυστικός.

Οσο για την απόφασή του να ξεκινήσει την συγγραφή μιας νουβέλας μπροστά στα μάτια όλων των αναγνωστών του, τα αιτία της παραμένουν ανεξιχνίαστα. Απλά την περασμένη Κυριακή έγραψε «Θα αποπειραθώ να τουιτάρω μια νουβέλα με τον τίτλο “Glue”, και “Κεφάλαιο Πρώτο”». Κι αμέσως μετά ξεκίνησε μια σειρά από απανωτά tweets που έληξαν μερικές ώρες αργότερα με την φράση «Τέλος του Εβδομου Κεφαλαίου».

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο κεφάλαιο πιο κάτω (από κάτω προς τα πάνω) και να δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν και οι οποίες θα μπορούσαν κάλλιστα να βρουν την θέση τους σε έναν λογαριασμό instagram. Κι αν η ιστορία σας φανεί ενδιαφέρουσα, μπρείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση στο twitter του σκηνοθέτη!

111

1

1

1

1

1