Φεστιβάλ / Βραβεία

O Σεθ ΜακΦάρλαν προτείνει για παρουσιαστή των Οσκαρ τον... Χοακίν Φίνιξ

στα 10

O Σεθ ΜακΦάρλαν δεν θα είναι ξανά παρουσιαστής των Οσκαρ. Και αυτό είναι οριστικό, όπως δήλωσε ο ίδιος στον λογαριασμό του στο Twitter. Ωστόσο δεν παραλείπει και να ειρωνευτεί τους κριτικούς που τον «έσκισαν» αλλά και να αστειευτεί με τον άγνωστο για την ώρα διάδοχό του.

O Σεθ ΜακΦάρλαν προτείνει για παρουσιαστή των Οσκαρ τον... Χοακίν Φίνιξ

Το tweet με το οποίο ο Σεθ ΜακΦάρλαν έκανε οριστική την άρνησή του να είναι ξανά οικοδεσπότης των Οσκαρ δεν ήταν κάτι που δεν περίμενες από το δημιουργό του «Family Guy» και σίγουρα έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους της βιομηχανίας, o οποίος ανέλαβε την παρουσίαση των 85ης απονομής των Οσκαρ για να ανεβάσει μεν τα νούμερα τηλεθέασης στις νεαρές ηλικίες (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά και να διχάσει από την άλλη κριτικούς και κοινό μοιράζοντας τις αντιδράσεις από το «πολύ κακός» μέχρι το «τέλειος».

Ο ΜακΦάρλαν είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην ξαναπαρουσιάσει τα Οσκαρ και λίγες ημέρες μετά την 85η Απονομή μέσω του λογαριασμού του στο twitter (διαβάστε περισσότερα εδώ), αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις φήμες να φουντώνουν γύρω από την ενδεχόμενη αποδοχή της πρότασης της Ακαδημίας που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τον θέλει ξανά στη σκηνή των βραβείων της.

2

Ειρωνευόμενος τους κριτικούς που δεν του φέρθηκαν καλά, ο ΜακΦάρλαν, ωστόσο, σώζει τους παραγωγούς του σόου, Κρεγκ Ζάνταν και Νιλ Μέρον, οι οποίοι υποστήριξαν την επιλογή του ως οικοδεσπότη και που έχουν αναλάβει και την παραγωγή της 86ης Απονομής.

Οι επιλογές για τον οικοδεσπότη που θα διαδεχτεί τον ΜακΦάρλαν είναι πολλές (με ισχυρότερη αυτή του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ!), αλλά ο ίδιος έχει να προτείνει κάποιον, αστειευόμενος φυσικά: «Η πρόταση μου για οικοδεσπότης είναι ο Χοακίν Φίνιξ».

Μεταξύ μας, θα θέλαμε να το δούμε αυτό. Αλλωστε έχουμε αντέξει και τον Τζέιμς Φράνκο, μην το ξεχνάτε.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον Σεθ ΜακΦάρλαν.