Industry

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σκηνοθετεί την Εύα Μέντες!

στα 10

Ζευγάρι στη ζωή και στο επερχόμενο «The Place Beyond the Pines» του Ντέρεκ Σιανφράνς, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες θα ξανασυναντηθούν αυτή τη φορά στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Γκόσλινγκ «How to Catch a Monster».

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σκηνοθετεί την Εύα Μέντες!

Ηταν λίγο πριν το Φεστιβάλ του Τορόντο, όταν ανακοινώθηκε πως ο Ράιαν Γκοσλινγκ ένιωσε πλέον έτοιμος να δοκιμαστεί και πίσω από τις κάμερες, σκηνοθετώντας την πρώτη του ταινία με τίτλο «How to Catch a Monster».

Σε σενάριο δικό του και με πρωταγωνίστρια την σέξι κοκκινομάλλα του «Μad Men» και συμπρωταγωνιστριά του στο «Drive», ο Γκόσλινγκ βρίσκεται ένα βήμα πριν την αφετηρία των γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν το Μάιο και οι τελευταίες πινελίες στο κάστινγκ κάνουν το πρότζεκτ μια ταινία που θα θέλαμε να δούμε τώρα.

Μαζί με τον Γκόσλινγκ και την Χέντριξ, στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και η αγαπημένη του Γκόσλινγκ, Εύα Μέντες, η οποία θα υποδύεται την Κατ, μια κοπέλα που δουλεύει σε ένα φετιχιστικό κλαμπ, εκεί όπου εργάζεται και η Χεντριξ, μια ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών.

Το «How to Catch a Monster» περιγράφεται από τον ίδιο τον Γκόσλινγκ ως μια μακάβρια και σκοτεινή ιστορία που αναμειγνύει στοιχεία ταινίας τρόμου, σασπένς και φαντασίας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Ετσι μετά το «Τhe Place Beyond the Pines» του Ντέρεκ Σιανφράνς (δείτε εδώ το τρείλερ), στα γυρίσματα του οποίου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο Γκόσλινγκ με την Μέντες, θα δούμε το ζευγάρι και στο «How to Catch a Monster», την ταινία που θα προστεθεί στο υπερπαραγωγικό βιογραφικό του ηθοποιού που μόνο φέτος πρωταγωνιστεί ακόμη στο «Only God Forgives» του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν (δείτε εδώ το τρέιλερ) και στην καινούρια - χωρίς οριστικό τίτλο - ταινία του Τέρενς Μάλικ (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Περισσότερος Ράιαν Γκόσλινγκ εδώ...