Buzz

Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω… Φασμπέντερ και Γκόσλινγκ μαζί για τον Μάλικ!

στα 10

Ο Μάικλ Φασμπέντερ θα συνοδεύει τον Ράιαν Γκόσλινγκ στη νεότερη ταινία του Τέρενς Μάλικ, η οποία μπορεί να μην έχει τίτλο, αλλά έχει καστ μεγατόνων!

Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω… Φασμπέντερ και Γκόσλινγκ μαζί για τον Μάλικ!

Update 10 Οκτωβρίου Δείτε στο gallery νέες φωτογραφίες του Μάικλ Φασμπέντερ στα γυρίσματα του «Knight of Cups», μαζί με τη Νάταλι Πόρτμαν και τον Ερικ - The Lizardman - Σπρέιγκ!

Το ότι ο Τέρενς Μάλικ έχει μεταλλαχθεί σε σκηνοθέτη – Duracell και γυρίζει τη μία ταινία μετά την άλλη, δε σημαίνει ότι για την καθεμιά δε φροντίζει να καλύπτει τις ποιοτικές του προδιαγραφές.

Πριν ενάμιση μόλις μήνα, το «To the Wonder» έκανε την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ Βενετίας, με ανάμεικτες αντιδράσεις και συγκρίσεις με το, κατά ένα χρόνο παλαιότερο, «Δέντρο της Ζωής».

Παράλληλα, ο Τέρενς Μάλικ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του «Knight of Cups», που παρακολουθεί την ιστορία ενός άντρα, θύμα των πειρασμών, της διασημότητας και της ασυδοσίας του (απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε από τα λίγα στοιχεία που κυκλοφορούν!), με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Κέιτ Μπλάνσετ και Ιζαμπελ Λούκας.

Κι ο σκηνοθέτης συνεχίζει ακάθεκτος, με το project που ξεκίνησε ήδη πριν ένα χρόνο, με γυρίσματα στο Οστιν του Τέξας, για την ταινία που λεγόταν «Lawless», αλλά όχι πια και η οποία παρακολουθεί «δυο ερωτικά τρίγωνα που διασταυρώνονται. Είναι μια ιστορία σεξουαλικής εμμονής και προδοσίας, που εκτυλίσσεται στο περιβάλλον της μουσικής σκηνής του Τέξας.» Οι βασικοί πρωταγωνιστές του «Knight of Cups», Μπέιλ, Πόρτμαν και Μπλάνσετ, παραμένουν κοινοί, επιβεβαιώνοντας τον θεματικό σύνδεσμο ανάμεσα στις δυο ταινίες, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρούνι Μάρα και Χέιλι Μπένετ.

Χθες προστέθηκε ένα ακόμα τρανταχτό όνομα στο καστ, αυτό του Μάικλ Φασμπέντερ, ο οποίος, σε συνδυασμό με τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αποτελεί εγγύηση ότι, οποιαδήποτε και να είναι η υπόθεση ή η υποδοχή της ταινίας, η εμπορικότητά της είναι εξασφαλισμένη!

Κρίνοντας βέβαια από τη συνήθη πρακτική του Μάλικ, οποιοσδήποτε από τους παραπάνω ηθοποιούς μπορεί να έχει από ελάχιστο έως και καθόλου χρόνο στην τελική ταινία, αλλά αυτό δε μειώνει την περιέργεια και την ανυπομονησία για προωθητικά υλικά του φιλμ – προς το παρόν, δείτε στο gallery μια ανεπίσημη (και θαμπή!) φωτογραφία του Γκόσλινγκ και του Φασμπέντερ στο γύρισμα.