Buzz

O Oλιβερ Στόουν ανεβάζει τη θερμοκρασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2014 στη Βραζιλία

στα 10

Πως φαντάζεται ένας σκηνοθέτης σαν τον Ολιβερ Στόουν το υπερθέαμα του Παγκόσμιου Κύπελλου Ποδοσφαίρου που θα γίνει τον Ιούνιο του 2014 στη Βραζιλία; Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε, αφού στο επίσημο τρέιλερ της διοργάνωσης, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο ίδιος ορίζοντας με πειθώ τον οικουμενικό παλμό του... παιχνιδιού.

O Oλιβερ Στόουν ανεβάζει τη θερμοκρασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2014 στη Βραζιλία

Ξεχάστε ότι βαριέστε αφόρητα τον Ολιβερ Στόουν και οτιδήποτε κάνει τα τελευταία χρόνια - αν και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως το «Savages» είχε τη νοστιμιά του.

Το τρέιλερ που σκηνοθέτησε και στο οποίο πρωταγωνιστει ο ίδιος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που θα γίνει στη Βραζιλία τον Ιούνιο του 2014 είναι, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο, αφού - ακόμη και μέσα στα κλισέ του - παρουσιάζει τον σκηνοθέτη να καθοδηγεί μέσα από το γήπεδο τους παίχτες και τους θεατές, προκειμένου το θέαμα να είναι τρομακτικό, επώδυνο, αξέχαστο για όλον τον πλανήτη που θα το παρακολουθεί.

«Διασκέδασα με τη ψυχή μου αυτήν την καμπάνια», δηλώνει ο Ολιβερ Στόουν. «Ηταν η πρώτη μου εμπειρία σε ένα άθλημα τόσο απαιτητικό όσο το ποδόσφαιρο και μάλιστα στην πιο υψηλή μορφή του, αυτή του Παγκόσμιου Κυπέλλου.»

H μοναδική προηγούμενη εμπειρία του Στόουν με τον κόσμο των σπορ ήταν το «Any Given Sunday» του 1999 με κεντρικό θέμα το αμερικάνικο ποδόσφαιρο και, τηρουμένων των αναλογιών, μια από τις πιο συμπαθείς ταινίες της τελευταίας του περιόδου.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας:


Διαβάστε ακόμη: