Buzz

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι σκηνοθετεί Lou Reed & Metallica!

στα 10

Μαυρόασπρο, ενοχλητικό, επιθετικό - δε θα μπορούσε να βρει κανείς καλύτερη απεικόνιση του avant guarde κομματιού «The View» (των Lou Reed & Metallica από το νέο τους άλμπουμ «Lulu»), από αυτήν που οραματίστηκε ο Ντάρεν Αρονόφσκι. Δείτε το βίντεο, ακούστε τους στίχους.

Ο Ντάρεν Αρονόφσκι σκηνοθετεί Lou Reed & Metallica!
« I have no morals, some think me cheap / and someone who despises the normalcy of heartbreak / the purity of love...»

Ο ανήσυχος σκηνοθέτης μεταξύ των κινηματογραφικών του μελλοντικών οραμάτων και διαφημιστικών υποχρεώσεων, ανέλαβε κι άλλο ένα project: το μουσικό βίντεο του «The View» του single από την συνεργασία των Lou Reed & Metallica στο άλμπουμ τους «Lulu».

Το άλμπουμ έχει σύμφωνα με τους ίδιους τους μουσικούς «λάγνο, ηλεκτρισμένο, χαοτικό ήχο» και ο σκηνοθέτης του «Μαύρου Κύκνου» είναι για αυτούς ιδανικός να δώσει εικόνα στη μουσική τους.

Η «Lulu», η ηρωίδα από το διάσημο ομώνυμο έργο του Γερμανού θεατρικού συγγραφέα Φρανκ Βέντεκιντ (μία γυναίκα που χρησιμοποίησε τη θηλυκή της σαγήνη για να αναδειχθεί στη γερμανική κοινωνία, καταλήγοντας πόρνη) ήταν η έμπνευση και για αυτό και ο τίτλος αυτού του concept άλμπουμ. Το «Lulu» κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, αλλά η γνωριμία και συνεργασία των Metallica με τον Lou Reed δεν είναι καινούργια, ξεκίνησε το 2009.

O Αρονόφσκι ήταν να αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Iced Honey», αλλά τον κέρδισε το «The View».

«Δεν είχα ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο» εξηγεί ο σκηνοθέτης. «Δεν μπορούσα να σταματήσω να το παίζω στο repeat. Οι σαρωτικοί στίχοι του Λου, ο εκπληκτικά ηλεκτρισμένος ήχος της μπάντας. Είναι κάτι τόσο αυθεντικό που ήθελα να δουλέψω πάνω του...»

Δείτε το βίντεο!