Buzz

Ο Ντάρεν Αρονόφκσι σκηνοθετεί διαφήμιση για τη Revlon

στα 10

Από τον «Μαύρο Κύκνο» σε... μαύρη μάσκαρα; Αβυσσος η ψυχή του σκηνοθέτη. Δείτε στο flix το διαφημιστικό που σκηνοθέτησε ο Ντάρεν Αρονόφκσι για την Revlon με πρωταγωνίστρια τη Τζέσικα Μπιλ.

Ο Ντάρεν Αρονόφκσι σκηνοθετεί διαφήμιση για τη Revlon
Για τα μάτια της μόνο

Αν σε φωτίσει ο Αρονόφσκι πας για Οσκαρ. Από την οσκαρική υποψηφιότητα της Ελεν Μπέρστιν, μέχρι το θρίαμβο της Νάταλι Πόρτμαν, τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Μόνο που αυτή τη φορά η Τζέσικα Μπιλ δεν στοχεύει σε βραβεία. Ανοιγοκλείνει τις βλεφαρίδες της εις μάτην.

Ή μήπως όχι; Πίσω από την κάμερα ο Ντάρεν Αρονόφσκι (δεύτερο διαφημιστικό καλλυντικών που επιχειρεί μετά από ένα για τον οίκο Yves Saint Laurent ) και αυτές είναι πολύτιμες γνωριμίες. Οσο για τον ίδιο, μοιάζει να μαγεύεται από την μικρή ανάσα που του δίνει η αβάσταχτη ελαφρότητα των διαφημιστικών σποτ και τα ντύνει γενναιόδωρα με την ομορφιά των πλάνων του.

Εμείς λοιπόν τα θεωρούμε μικρού μήκους. Κι αυτό το συγκεκριμμένο έχει τίτλο «Luscious Plumping Mascara» και για συμπρωταγωνιστή της Μπιλ τον ράπερ Pharrell Williams.

«Ηταν καταπληκτική εμπειρία» δήλωσε η Τζέσικ Μπιλ. «Σαν να γυρίζαμε ταινιάκι, κι όχι διαφημιστικό.» Οσο για τον σκηνοθέτη της πρόσθεσε: «Πεθαίνω για μία κινηματογραφική συνεργασία μαζί του! Θέλω να πιστεύω ότι πέρασα από ακρόαση με αυτό το διαφημιστικό. Αυτή δεν ήταν παρά η αρχή της σχέσης μας...»