Buzz

Ο «Νέος Πόλεμος των Κουμπιών» έχει teaser trailer και αφίσες!

στα 10

Τι θα γινόταν, εάν όλο το μέλλον της ανθρωπότητας κρεμόταν από το ποια από δύο παρατάξεις θα μαζέψει τα περισσότερα κουμπιά; Εδώ που τα λέμε, διαφέρει και πολύ η πραγματικότητα;

Ο «Νέος Πόλεμος των Κουμπιών» έχει teaser trailer και αφίσες!

Το κλασικό μυθιστόρημα του Λουί Περγκό, κυρίως για μικρούς αλλά με υπέροχο τρόπο και για μεγάλους αναγνώστες, είναι ένα θαυμάσιο δείγμα αντιμιλιταριστικής λογοτεχνίας, παραλληλίζοντας τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τη διαμάχη δύο παιδικών συμμοριών από αντίπαλα γαλλικά χωριά.

Το βιβλίο του Περγκό έγινε πρώτη φορά ταινία το 1937, από τον Ζακ Νταρουά και το 1962, ο Ιβ Ρομπέρ παρουσίασε τη δική του εκδοχή, αφήνοντας για πάντα το στίγμα του στο παγκόσμιο σινεμά.

Φέτος, «Ο Πόλεμος των Κουμπιών» θα βγει στη Γαλλία δύο φορές, από δύο σκηνοθέτες, εξίσου ενδιαφέροντες, με μια εβδομάδα διαφορά, σε μια πραγματικά παρανοϊκή στρατηγική κίνηση! Την πρώτη ταινία σκηνοθετεί ο Γιαν Σαμιουέλ του «Αγάπα με αν Τολμάς» κι έχει ημερομηνία εξόδου τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η δεύτερη ταινία, η οποία προσθέτει και τη λέξη «Νέος» στον τίτλο της, μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της teaser και μια σειρά από character posters, υπογράφεται από τον Κριστόφ Μπαρατιέ των «Παιδιών της Χορωδίας» και ετοιμάζεται για τις 21 Σεπτεμβρίου!

Δείτε τα υλικά, κάντε τη σύγκριση κι ας περιμένουμε μαζί να δούμε και τις δυο ταινίες, που αντιμάχονται η μια την άλλη με τρόπο απαράλλαχτο μ’ αυτόν των μικρών ηρώων τους!