Buzz

Ο Μπραντ Πιτ στην επόμενη ταινία του Στιβ ΜακKούιν

στα 10

O σκηνοθέτης του «Shame» δεν έκανε μόνο τους κριτικούς να του υποκλιθούν, με την καινούργια του ταινία, έκανε και το Χόλιγουντ να τον ερωτευτεί. Το νέο man crush του, είναι ο Μπραντ Πιτ!

Ο Μπραντ Πιτ στην επόμενη ταινία του Στιβ ΜακKούιν
Οχι, δεν θα τον «απατήσει». Και ο Μάικλ Φασμπέντερ θα είναι στο «Twelve Years A Slave»

Ο Βρετανός εικαστικός και είναι ένας από τους λίγους που δοκίμασαν με επιτυχία να περάσουν από την video art στο σινεμά. Το «Hunger», η πρώτη του συνεργασία με τον πρωταγωνιστή του Μάικλ Φασμπέντερ έκανε αίσθηση και κέρδισε δεκάδες βραβεία, αλλά μετά την θριαμβευτική πρώτη προβολή της καινούριας ταινίας τους «Shame» στη Βενετία και μια πορεία που δείχνει να το σπρώχνει με φόρα προς τα Οσκαρ, ο Στιβ ΜακΚουίν, είναι ο πιο περιζήτητος σκηνοθέτης αυτή τη στιγμή.

Ο ΜακΚουίν όμως έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο φιλμ του «Twelve Years a Slave» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί και πάλι ο Φασμπεντερ μαζί με τον Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ. Η ταινία που είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σόλομον Νόρθαπ αφηγείται την ιστορία ενός ελεύθερου μορφωμένου μαύρου άντρα, ο οποίος στα 1850 απήχθη από την Νέα Υόρκη όπου ζούσε και πουλήθηκε σαν σκλάβος στον νότο.

Το «Twelve Years a Slave» ήταν ένα απο τα κινηματογραφικά σχέδια που είχε αναλάβει η εταιρία παραγωγής του Μπραντ Πιτ Plan B πριν ακόμη ο ΜακΚουίν βρεθεί στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Χθες ανακοινώθηκε ότι ο επικεφαλής της, ο Μπραντ Πιτ πρόκειται να κρατά κι έναν ρόλο στην ταινία, τα γυρίσματα της οποία πρόκειται να ξεκινήσουν αφού ο Πιτ ολοκληρώσει το «World War Z».

Πριν από αυτό, πιθανότατα Φασμπέντερ και Πιτ να συννατηθούν ως αντίπαλοι σε κάποια απονομή βραβείων, αφού αν ο δεύτερος μοιάζει φαβορί για το «Shame», η ερμηνεία του δεύτερου στο «Moneyball»πιθανότατα να είναι φέτος ένα από τα δυνατά αουτσάιντερ για αγαλματάκια και άλλα χρυσαφί μπιμπλό.