Buzz

O Μπραντ Πιτ εγκαταλείπει το σινεμά!

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Αυστραλία, ο Μπραντ Πιτ δήλωσε πως τα σχέδια του για το μέλλον περιλαμβάνουν την έξοδο του από το σινεμά και την επαναφορά του πίσω από τις κάμερες. Σε τρία χρόνια από τώρα...

O Μπραντ Πιτ εγκαταλείπει το σινεμά!
Ο Μπραντ Πιτ στο «Μoneyball»

Σε τρία χρόνια που θα εγκαταλείψει το σινεμά (ως ηθοποιός), ο Μπραντ Πιτ θα είναι 51 ετών. Και η απόφαση του (η οποία φυσικά μπορεί να αλλάξει) είναι πως περνώντας την ηλικία των 50 θα αφοσιωθεί στο σινεμά από έναν άλλο ρόλο: αυτό του παραγωγού: «Διασκεδάζω πολύ με την πλευρά της παραγωγής και της ανάπτυξης σεναρίων».

Οι δηλώσεις του Πιτ συμπίπτουν με την ολοένα αυξανόμενη φήμη πως ο ρόλος του στο «Moneyball» θα τον φέρει φέτος στην πεντάδα των υποψήφιων για το Οσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, γεγονός που αν συμβεί σίγουρα θα επηρεάσει την απόφαση του να εγκαταλείψει το σινεμά.

Αυτή τη στιγμή o Πιτ ολοκληρώνει τα γυρίσματα του «World War Z» του Μαρκ Φόρστερ, έχει ήδη υπογράψει για να πρωταγωνιστήσει στο «Τwelve Years a Slave» του Στιβ ΜακΚουίν και έχει έτοιμο το «Cogan's Trade» του Αντριου Ντομινίκ.

Διαβάστε περισσότερα: