Buzz

Ο «Μοναχικός Καβαλάρης» μας δείχνει το πρόσωπό του

στα 10

Κι όχι μόνο αυτός! Ο Τζονι Ντεπ ο Αρμι Χάμερ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες της ταινίας του Γκορ Βερμπίνσκι, ποζάρουν ο καθένας στο δικό του πόστερ.

Flix Team
Ο «Μοναχικός Καβαλάρης» μας δείχνει το πρόσωπό του

Ο μύθος του «Lone Ranger» αποτελεί κομμάτι της αμερικανικής κουλτούρας και είναι πολύ παλιός - ξεκίνησε στη δεκαετία του '30 από το αμερικανικό ραδιόφωνο. Η ιστορία θέλει έναν πρώην Texas Ranger, να αυτονομείται και να μάχεται, πλάι στον Ινδιάνο φίλο του «Τόντο», την αδικία στην Αγρια Δύση.

Το ραδιοφωνικό σόου του 1933 ήταν ιδέα του ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού WXYZ και έγινε ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία μέσα στα χρόνια που ακολούθησαν. Ο χαρακτήρας ενέπνευσε ένα εξίσου επιτυχημένο τηλεοπτικό σίριαλ (που βασίλευε στην αμερικανική prime time από το 1949 μέχρι το 1957) και εξελίχτηκε σε comic book, λίγο πριν περάσει, όπως ήταν φυσικό, και στο σινεμά.

«Lone Rangers» (τον κεντρικό ήρωα δηλαδή) έχουν υπάρξει αρκετοί ηθοποιοί της. Στο ραδιόφωνο οι Τζορτζ Σίτον, Ερλ Γκρέιζερ, αλλά με πιο επιτυχημένο από όλους τον Μπρέις Μπίμερ. Στην τηλεόραση, αλλά και στην πιο γνωστή κινηματογραφική του μεταφορά («Ο Εκδικητής με την Μαύρη Μάσκα» 1956) του έδωσε σάρκα και οστά ο Κλέιτον Μουρ. Τον Ινδιάνο «Τόντο» έχουν ερμηνεύσει επίσης αρκετοί ηθοποιοί αλλά τηλεοπτικά τον έκανε διάσημο ο Τζέι Σίλβερχιλς.

Τώρα ο Γκορ Βερμπίσνκι ετοιμάζεται να μας δώσει την δική του εκδοχή κι αυτοί είναι οι χαρακτήρες του και οι ήρωες που τους υποδύονται. Δείτε τα character posters που έχουν μέχρι τώρα αποκαλυφθεί, κι αναμείνατε γιατί ακολουθούν κι άλλα!

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ο Τόντο

Ο Τόντο, ένας περιπλανώμενος Κομάντσι, εκδιωγμένος από τη φυλή του, ταξιδεύει μόνος αναζητώντας δύο άντρες, υπεύθυνους για την καταστροφή του χωριού του, μέχρι που στον δρόμο του συναντάει τον πληγωμένο, νεαρό δικηγόρο Τζον Ρέιντ, τον οποίο μεταμορφώνει σε Μοναχικό Καβαλάρη.

2

Ο Αρμι Χάμερ είναι ο Τζόνι Ρέιντ

Oταν επιβιβάζεται σε ένα τρένο με προορισμό το Κόλμπι του Τέξας, έτοιμος να δικηγορήσει με το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της Ανατολικής Ακτής, ο Τζον Ρέιντ είναι πιστός ιδεαλιστής και φανατικός εχθρός της βίαιης συμπεριφοράς του μετώπου, όπου η δικαιοσύνη επιτυγχάνεται συχνά με τα όπλα. Ο Ρέιντ όμως δε γνωρίζει ότι η τυχαία συνάντησή του με τον Κομάντσι πολεμιστή Τόντο θα πυροδοτήσει μία σειρά από γεγονότα που θα τον μετατρέψουν στον αινιγματικό-μασκοφόρο ήρωα, τον Μοναχικό Καβαλάρη.

2

H Eλενα Μπόναμ Κάρτερ είναι η Ρεντ Χάρινγκτον

Η Ρεντ Χάρινγκτον είναι μια υπερβολικά χτενισμένη, ντόμπρα και με υπέροχα πόδια ιδιοκτήτρια μίας κινητής επιχείρησης παροχής «απολαύσεων».

2

Η Ρουθ Γουίλσον είναι η Ρεμπέκα Ρέιντ

Αν και φτιαγμένη για πιο ντελικάτα πράγματα, έχει το σθένος και την ανεξαρτησία κάθε ακρίτη. Η Ρεμπέκα είναι μια γυναίκα της οποίας το πνεύμα είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα σε δύο άντρες, το σύζυγό της Νταν και το μικρότερο αδερφό του Τζον.

3

O Γούλιαμ Φίχτνερ είναι ο Μπουτς Κάβεντις

Το πρόσωπο του ανθρώπου αντανακλά την ψυχή του. Το σημαδεμένο πρόσωπο του Μπουτς Κάβεντις προδίδει την αδίστακτη, σκληρή φύση του. Αυτός ο διαβόητος εγκληματίας του Ουέστ δεν έχει καμία ηθική, κανέναν ενδοιασμό. Καλύτερα να μην τον πετύχετε στο δρόμο σας...

4

O Toμ Γουίλκινσον είναι ο Λάθαμ Κολ

Ως αυθεντικός υπάλληλος σιδηρόδρομου, ο Λaθαμ Κόλ πιστεύει ότι το μεγαλείο μιας χώρας έγκειται στην ικανότητά της να διευρύνει τα όριά της όσο το δυνατό περισσότερο – ανεξάρτητα από το κόστος.

5

Δείτε το τρέιλερ και μάθετε περισσότερα για το φιλμ