Buzz

Ο Λαρς Φον Τρίερ είναι «persona non grata» και με τη βούλα!

στα 10

Τελικά αυτός ο Δανός δεν έχει ησυχία... Σε μια έξαρση ιδιοφυούς marketing, κυκλοφόρησε μια αφίσα του «Μelancholia» με τον εαυτό του και σφραγίδα το «persona non grata», τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε το Φεστιβάλ Καννών για τις «ναζιστικές δηλώσεις» του.

Ο Λαρς Φον Τρίερ είναι «persona non grata» και με τη βούλα!

Αφού έκανε το Φεστιβάλ των Καννών ανάστατο με τις δηλώσεις του περί «ναζισμού» (πειστήριο πρώτο), χαρακτηρίστηκε «persona non grata» από τους διοργανωτές του (πειστήριο δέυτερο), ζήτησε συγγνώμη και τελικά τα πήρε πίσω όλα δηλώνοντας πως δεν μετανιώνει για τις δηλώσεις του (πειστήριο τρίτο), ο Λαρς φον Τρίερ σκέφτηκε πως μια πρώτης τάξεως προωθητική κίνηση για την έξοδο του «Melancholia» στην M.Βρετανία θα ήταν να ποζάρει σε μια από τις αφίσες της με τη σφραγίδα του «persona non grata» ως δόξα και τιμή.

Δείτε στο gallery όλες τις αφίσες της ταινίας και διαβάστε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος σκανδάλου καθώς και τη γνώμη του Flix για το «Melancholia» .

Θα του προτείναμε να το «διασκεδάζει όσο διαρκεί», όπως προτρέπουν και οι αφίσες της ταινίας αλλά ακολουθεί και η «Νυμφομανία»...

Το «Melancholia» του Λαρς φον Τρίερ συνεχίζει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες