Buzz

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σύζυγος της Τζούλια Ρόμπερτς...

στα 10

... στο «August: Osage County». Πεθερά του η Μέριλ Στριπ και παραγωγός της ταινίας ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Πώς να μην ανυπομονείς;

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ σύζυγος της Τζούλια Ρόμπερτς...

Το βραβευμένο με Πούλιτζερ και Τόνυ έργο του Τρέισι Λετς «August: Osage County» μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από τον Τζον Γουέλς («The Company Men») κι ένα δυναμικό καστ.

Η ιστορία μιας οικογένειας με τα ενήλικα παιδιά σκορπισμένα σε διάφορες γωνιές της Αμερικής, η οποία επανασυνδέεται στο πατρικό σπίτι και στο νεκροκρέβατο της βιτριολικής μητέρας, θα έχει ως κεντρικό άξονα την μητριαρχική φιγούρα της Μέριλ Στριπ.

Μία από τις κόρες που μοιράζονται αυτή τη σχέση αγάπης και μίσους με την ετοιμοθάνατη, θα ερμηνεύσει η Τζούλια Ρόμπερτς και σήμερα μαθαίνουμε ότι ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ έκλεισε για να παίξει τον άντρα της. Για να είμαστε κυριολεκτικοί: τον πρώην άντρα της, καθώς ο χαρακτήρας, ένας πανεπιστημιακός καθηγητής, έχει παρατήσει τη γυναίκα του για μια φοιτήτριά του. Μαθαίνοντας όμως την κατάσταση, επιστρέφει κι αυτός στο σπίτι των πεθερικών του για να ενώσει δυνάμεις με την πρώην οικογένειά του στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Το υπόλοιπο καστ κυμαίνεται από τους Σαμ Σέπαρντ και Κρις Κούπερ, μέχρι τον Ντέρμοντ Μαλροϋνεϊ και την Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν.

Την παραγωγή υπογράφει ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ να θυμίσουμε ότι ο παραγωγός και σκηνοθέτης Τζον Γουέλς, εκτός από το «The Company Men», έχει υπογράψει στο παρελθόν πολλά επεισόδια διάσημων τηλεοπτικών σειρών - από το «E.R.» μέχρι το «Shameless».

Διαβάζουμε ότι για το ρόλο της μητέρας είχε αρχικά δοκιμαστεί η Κάθι Μπέιτς, ενώ η Ρενέ Ζελβέγκερ αρνήθηκε το ρόλο που πήγε στην Τζούλια Ρόμπερτς. Και κάπως έτσι, αλλάζουν εντελώς δυναμική οι ταινίες!

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ήταν πρόσφατα παρών στο φεστιβάλ του Τορόντο με την νέα του ταινία «The Impossible» που προκάλεσε... τσουνάμι δακρύων!