Buzz

Ο επόμενος πρωταγωνιστής του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν θα είναι ο Ντένζελ Ουάσινγκτον!

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Drive» επέλεξε το νέο του πρότζεκτ και αυτό του φέρνει στη θέση του οδηγού έναν εξίσου εκρηκτικό πρωταγωνιστή: ο Ντένζελ Γουάσινγκτον θα πρωταγωνιστήσει στο «The Equalizer» και κάτι μας λέει ότι η οθόνη θα στάξει αίμα...

Ο επόμενος πρωταγωνιστής του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν θα είναι ο Ντένζελ Ουάσινγκτον!

Ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του «Only God Forgives» (φημολογείται για 23 Μαΐου 2013 - τυχαίο άραγε ότι πέφτει μέσα στο φεστιβάλ Καννών;), την νέα συνεργασία του Ρεφν με τον πρωταγωνιστή-μούσα του, Ράιαν Γκόσλινγκ, σήμερα μαθαίνουμε για το επόμενο βήμα που ετοιμάζει.

Πρόκειται για κινηματογραφικό remake μίας τηλεοπτικής αστυνομικής σειράς των 80ς με τίτλο «The Equalizer». Η Sony προσπαθεί να πραγματοποιήσει το πρότζεκτ εδώ και κάποια χρόνια και ήταν ιδέα του στούντιο τον πρωταγωνιστικό ρόλο να αναλάβει ο Ντένζελ Γουάσινγκτον (ο οποίος έχει συμφωνήσει). Η θέση του σκηνοθέτη όμως ήταν ακόμα μεγαλύτερο στοίχημα. Μετά τον τρόπο που χειρίστηκε το «Drive», το βραβείο στις Κάννες και την μεγάλη δημοσιότητα των τελευταίων δύο χρόνων η λίστα της Sony ξεκίνησε και τελείωσε στο όνομα του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν.

Η υπόθεση του «Equalizer» θέλει έναν πρώην πράκτορα του FBI που τώρα αναλαμβάνει off the record υποθέσεις που βοηθάνε τους ανυπεράσπιστους να πρέπει να αντιμετωπίσει μία προσωπική απειλή. Γνωρίζοντας τον Ρεφν αποκλείεται ο ήρωάς του να έχει καθαρά χέρια, κι αυτός ο διττός ρόλος είναι κάτι που ο Γουάσινγκτον ξέρει να παίζει καταπληκτικά (αν στα χέρια του βρεθεί ανάλογο σενάριο). Υπεύθυνος για το σενάριο είναι ο Ρίτσαρντ Γουένκ («Οι Αναλώσιμοι 2»).

Για να δούμε...

Διαβάστε για τα υπόλοιπα σχέδια του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν εδώ: