Buzz

Ο Εντουαρντ Νόρτον σκηνοθετεί μία μικρού μήκους για τον Ομπάμα

στα 10

Με τις αμερικανικές Προεδρικές εκλογές να πλησιάζουν το Χόλιγουντ συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο. Ο Εντουαρντ Νόρτον παρουσιάζει ένα 7λεπτο φιλμάκι που στηρίζει την επανεκλογή του Ομπάμα.

Ο Εντουαρντ Νόρτον σκηνοθετεί μία μικρού μήκους για τον Ομπάμα

Ο Μάικλ Μουρ και η Λένα Ντάναμ είχαν το δικό τους στιλ, οι Σάμιουελ Τζάκσον και Μόργκαν Φρίμαν το δικό τους. Σήμερα ο Εντουαρντ Νόρτον έρχεται όχι με ένα κανονικό σποτάκι, αλλά ένα talking heads ντοκιμαντέρ να στηρίξει τον Μπαράκ Ομπάμα στον αγώνα επανεκλογής του.

Σε συνεργασία με τον Μπένετ Μίλερ (τον σκηνοθέτη του «Moneyball») ο Νόρτον έφτιαξε αυτή τη μικρού μήκους με γυναίκες και άντρες ψηφοφόρους οι οποίοι διηγούνται απλά, κατανοητά τις ελπίδες, τις ανασφάλειες, τα προβλήματα, τα όνειρα για το μέλλον. Τα επιχειρήματά τους γιατί πιστεύουν ότι η ευκαιρία της Αμερικής είναι να τραβήξει «μπροστά» («forward» είναι και το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας του Ομπάμα).

Ο Νόρτον έβαλε ο ίδιος χθες το φιλμάκι στον λογαριασμό του στο twitter και εξήγησε ότι «έψαχνε ένα τρόπο να μιλήσει για πολιτική αυτή τη στιγμή, χωρίς να καταφύγει στις συνηθισμένες καμπάνιες».

Δείτε το και πείτε μας: πόσο όσα λένε αυτή οι άνθρωποι τα έχετε νιώσει κι εσείς, ακριβώς έτσι.

Θυμηθείτε επίσης:

Ο Μάικλ Μουρ σκηνοθετεί ένα ξεκαρδιστικό προεκλογικό σποτάκι με πρωταγωνιστές βρωμόστομους υπερήλικες!

Το προεκλογικό βίντεο της Λένα Ντάναμ που κατέληξε στο να κατηγορήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι τον Ομπάμα ότι «θέλει τις κόρες της Αμερικής»!

«You Don't Own Me»: Οι Μιράντα Τζουλάι, Λένα Ντάναμ και πολλά ακόμα κορίτσια τραγουδούν στον... Μιτ Ρόμνεϊ!