Φεστιβάλ / Βραβεία

O Εντι Μέρφι βαρέθηκε βλέποντας τα Οσκαρ!

στα 10

Αν και η 84η Απονομή των βραβείων Οσκαρ υπήρξε η πιο σύντομη εδώ και 30 χρόνια, ο Εντι Μέρφι - που υπήρξε ο πρώτος υποψήφιος για την παρουσίαση τους - δήλωσε πως με τον ίδιο όλα θα ήταν πιο...γρήγορα.

O Εντι Μέρφι βαρέθηκε βλέποντας τα Οσκαρ!

Εχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες από τότε που ο Εντι Μέρφι αποχώρησε (σε ένδειξη αλληλεγγύης στον σκηνοθέτη Μπρετ Ράτνερ) από τη θέση του οικοδεσπότη της 84η Απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Διαβάστε εδώ όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης του Εντι Μέρφι

Τώρα, μια εβδομάδα περίπου μετά από την τελετή και ενώ ο Μπίλι Κρίσταλ κατάφερε και να αποδείξει ότι αντέχει στο χρόνο, αλλά και να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις στα ύψη, ο Μέρφι επιστρέφει με δηλώσεις που δεν νομίζουμε πως θα αρέσουν στην Ακαδημία.

«Ο Μπίλι Κρίσταλ ήταν υπέροχος, αλλά αν ήμουν εγώ στο τιμόνι, η τελετή θα ήταν πιο σύντομη», δήλωσε ο Μέρφι κατά τη διάρκεια της προώθησης της καινούριας του ταινίας «A Thousand Words», χτυπώντας κάτω από τη μέση τους παραγωγούς της απονομής οι οποίοι κατάφεραν φέτος να παραδώσουν την πιο μικρή σε διάρκεια απονομή των τελευταίων 30 χρόνων.

Συμπληρώνοντας ο Μέρφι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι τελικά παρουσιαστής των Οσκαρ κάποια στιγμή στο μέλλον: «Αν μου το ξαναζητήσουν και προκύψει, είμαι εντελώς ανοιχτός στο να το κάνω. Είναι από τα λίγα πράγματα που δεν έχω κάνει ως κωμικός. Οπότε ναι, μια μέρα μπορεί να με δείτε να παρουσιάζω τα Οσκαρ».

Αν και νωρίς για να προβλέψει κανείς οτιδήποτε για την παρουσίαση της 85ης Απονομής, να θυμήσουμε πως η Εμα Στόουν (παρουσιάστρια βραβείου της βραδιάς) υπήρξε σχεδόν το αντικείμενο λαϊκής απαίτησης για να γίνει η επόμενη οικοδέσποινα των Οσκαρ, αν και η Ακαδημία θα το ξανασκεφτεί διπλά πριν εμπιστευτεί κάποιον «άγουρο» ηθοποιό μετά το φιάσκο της παρουσίασης των Αν Χάθαγουεϊ και Τζέιμς Φράνκο πέρσι.

Διαβάστε περισσότερα για την 84η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ