Buzz

Ο Ελάι Ροθ βάζει τα… δόντια στον Ράσελ Κρόου

στα 10

Το «Harker» κρατά τον πρωταγωνιστή του κι αλλάζει σκηνοθέτη. Μένει να δούμε αν είναι για καλό.

Ο Ελάι Ροθ βάζει τα… δόντια στον Ράσελ Κρόου

Ηδη από τον Φεβρουάριο δίνουν και παίρνουν τα νέα για το «Harker», τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου (ο οποίος εν τω μεταξύ πλέει στην Κιβωτό του Νόε για τον Ντάρεν Αρονόφσκι), την ιστορία του Τζόναθαν Χάρκερ, επιθεωρητή της Σκότλαντα Γιαρντ, ο οποίος έχει βαλθεί να βρει και να συλλάβει τον Κόμη Δράκουλα.

Ο Κρόου επρόκειτο να υποδυθεί τον Τζόναθαν Χάρκερ, με σκηνοθέτη τον Ζομ Κολέ-Σερά, του «Ορφανάτου» και του «Αγνωστου». Τα πράγματα αναποδογυρίζονται λίγο τελικά, μια και ο Κολέ-Σερά ανέλαβε νέα συνεργασία με τον Λίαμ Νίσον, το «Nonstop», αφήνοντας την καρέκλα του σκηνοθέτη αδειανή και τη μουσική να παίζει…

Τη θέση του θ’ αναλάβει ο Ελάι Ροθ, ο οποίος παρότι πολύ δραστήριος, έχει να σκηνοθετήσει ταινία από το «Hostel 2» του 2007, παρότι υπογράφει συχνά πρότζεκτ ως παραγωγός, αλλά και εξασκεί την… υποκριτική του, με καλύτερο επίτευγμα το «Inglorious Basterds» του Κουέντιν Ταραντίνο και πιο πρόσφατη συμμετοχή στο «Rock of Ages»!

Επιπλέον, ο Ράσελ Κρόου που παραμένει στο καστ του φιλμ, θα υποδυθεί τελικά τον ίδιο τον Δράκουλα, ρόλο με μικρότερη έκταση στην ταινία, αλλά οπωσδήποτε με μεγαλύτερο πρεστίζ!