Buzz

O Αμπάς Κιαροστάμι πάει...Ιαπωνία! Δείτε το teaser trailer του «Like Someone in Love»

στα 10

Πρώην γνωστό ως «The End», το «Like Someone in Love» βρίσκει τον Ιρανό σκηνοθέτη στην Ιαπωνία να αφηγείται την ιστορία ενός παράδοξου έρωτα, ο οποίος πριν από οπουδήποτε θα βρει «στέγη» στο επερχόμενο Φεστιβάλ Καννών.

O Αμπάς Κιαροστάμι πάει...Ιαπωνία! Δείτε το teaser trailer του «Like Someone in Love»

Εχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα του τον περασμένο Νοέμβριο το «Like Someone in Love» του Αμπάς Κιαροστάμι τον βρίσκει για δεύτερη φορά εκτός Ιράν, μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για το «Πιστό Αντίγραφο» να αφηγείται την ιστορία μιας φοιτήτριας η οποία χρηματοδοτεί τις σπουδές της πουλώντας το κορμί της και τη σχέση της με έναν ηλικιωμένο «πελάτη».

Στους κεντρικούς ρόλους της ταινίας που αποτελεί μια συμπαραγωγή Γαλλίας - Ιαπωνίας, κόστισε περίπου 4.8 εκ. δολάρια και γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Γιοκοχάμα και το Τόκιο, βρίσκουμε την Ριν Τανακάσι, τον Ταντάσι Οκούνο και τον Ρίο Κάσε («Restless»), ενώ στο «τρυφερό» teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε ακούγεται το κομμάτι του τίτλου από την Ελα Φιτζέραλντ να ντύνει σκηνές από την ταινία...

Το «Like Someone in Love» - δεν χρειάζεται καν να προβλέψεις - θα βρίσκεται σίγουρα στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 65ου Φεστιβάλ Καννών, το οποίο θα ανακοινώσει μέσα στον Απρίλιο το πρόγραμμα του.

Δείτε παρακάτω το teaser trailer και διαβάστε περισσότερα για τον Αμπάς Κιαροστάμι.