Buzz

O Αλεξάντρ Κουρτές στέλνει τον Σεμπαστιάν Τελιέ στην «Cochon Ville»

στα 10

Ο Γάλλος σκηνοθέτης υπογράφει το πιο NSFW βίντεο κλιπ που είδατε ποτέ για το καινούριο single του Γάλλου μουσικού. Ετοιμαστείτε για όργιο.

O Αλεξάντρ Κουρτές στέλνει τον Σεμπαστιάν Τελιέ στην «Cochon Ville»
Κι αυτό είναι μόνο η αρχή...

Ο Αλεξάντρ Κουρτές έχει υπάρξει ένας από τους πλέον περιζήτητους σκηνοθέτες βίντεο κλιπ, έχοντας υπογράψει τόσο ως Alex and Martin (μαζί με τον Μαρτέν Φουζερό), όσο και σόλο, κλιπ για καλλιτέχνες όπως οι Phoenix, οι White Stripes, οι Franz Ferdinand και οι U2.

Το 2011 έκανε το ντεμπούτο του στο σινεμά με το «The Incident», ένα φιλμ τρόμου που έκανε την πρεμιέρα του στο τμήμα Midnight Madness του φεστιβάλ του Τορόντο. Φέτος είναι ένας από του σκηνοθέτες που υπογράφουν το «Les Infideles» την καινούρια ταινία του Ζαν Ντιζαρντέν, οι αφίσες της οποίας έθεσαν σε κίνδυνο την οσκαρική του υποψηφιότητα.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το σινεμά για να επιστρέψει σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, ο Κουρτές σκηνοθέτησε για τον Σεμπαστιάν Τελιέ ένα βίντεο που στην κανονική εκδοχή του μοιάζει καταδικασμένο να μην παίξει ποτέ σε κανένα τηλεοπτικό κανάλι και να μην περάσει ποτέ το φίλτρο σεμνότητας του youtube.

Το κλιπ για το «Cochon Ville» (η πόλη των γουρουνιών αν προτιμάτε) ξεκινά σαν μια συναυλία με την μπάντα να φορά παγανιστικές στολές και τον ίδιο τον Τελιέ ντυμένο σαν μεσσία μιας σέκτας που δεν γνωρίζει κανένα ηθικό όριο και όπως μοιάζει απόλυτα φυσικό καταλήγει γρήγορα σε ένα εκτός ελέγχου όργιο, που δοκιμάζει τα όρια της φαντασίας σας.

Ποδολαγνεία, αγάπη για τα ζώα, ένα πέος ντισκομπάλα και μια σειρά από χαριτωμένες εικόνες που πολύ απλά πρέπει να τις δεις για να τις πιστέψεις...

Κλικ λοιπόν με δική σας ευθύνη...