Buzz

Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του «The Artist» συναντιούνται ξανά!

στα 10

To «Les Infidels» είναι μια κωμωδία για του αντρες και την σχέση τους με την απιστία, σκηνοθετημένη από έξι γάλλους σκηνοθέτες. Αναμεσά τους συναντάμε τον Μισέλ Χαζαναβίσιους του «The Artist», αλλά και τον ηθοποιό του Ζαν Ντιζαρντέν, ο οποίος όχι μόνο πρωταγωνιστεί, αλλά σκηνοθετεί επίσης.

Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του «The Artist» συναντιούνται ξανά!

Ο Ντιζαρντέν, ο Ζιλ Λελούς, ο Γκιγιόμ Κανέ είναι μερικοί μόνο από τους άντρες που δεν μπορούν με τίποτα να μείνουν πιστοί σε μία μόνο γυναίκα στην καινούρια γαλλική κωμωδία που αναζητά τους λόγους πίσω από μια, θεωρητικά τυπική, ανδρική συμπεριφορά. Ή απλά την ευκαιρία να κάνει καινούρια αστεία με γνώριμα πράγματα.

Την σκηνοθεσία των ιστοριών του φιλμ που περιγράφει με χιούμορ τόσο την διασκεδαστική όσο και την τραγική πλευρά της ανδρικής απιστίας, υπογράφουν οι Μισέλ Χαζαναβίσιους, Ζαν Ντιζαρντέν, Ζιλ Λελούς, Εμανουέλ Μπερκό, Φρεντ Καβαγιέ, Ερίκ Λαρτιγκό και Αλεξάντρ Κουρτέ.

Οι ιστορίες του φιλμ, λαμβάνουν χώρα από το Λας Βέγκας μέχρι μια κλινική για απεξάρτηση από το σεξ στο Παρίσι και υπόσχονται πως τα γέλια θα είναι συχνά πικρά. Ο δρόμος προς την παράνομη απόλαυση δεν ειναι ποτέ εύκολος, λέει το φιλμ και μερικές φορές, η καταληξή του, μπορεί να είναι επώδυνα απρόσμενη όπως μπορείτε να δείτε στο πρώτο teaser από το φιλμ, που μόλις εμφανίστηκε...