Buzz

O Θεός συγχωρεί, ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι!

στα 10

Ο σκηνοθέτης του «Drive», Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, και ο αγαπημένος του (πρωταγωνιστής), συνεχίζουν τον κινηματογραφικό μήνα του μέλιτος τους στα γυρίσματα του «Only God Forgives» στην Ταϊλάνδη.

O Θεός συγχωρεί, ο Ράιαν Γκόσλινγκ όχι!

Αφού πέρασε κάμποσους μήνες στο γυμναστήριο βελτιώνοντας τις ικανότητές του στο Thai kickboxing, o Ράιαν Γκόσλινγκ βρίσκεται ήδη στην Μπανγκόκ όπου τα γυρίσματα του «Only God Forgives» ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες.

Ο Ράιαν υποδύεται έναν Αμερικάνο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου (στις φωτογραφίες μπορείτε να τον δείτε με τα ρούχα της δουλειάς), το οποίο όμως χρησιμοποιεί σαν βιτρίνα για την εξαιρετικά πετυχημένη μπίζνα διακίνησης ναρκωτικών που έχει οργανώσει η οικογένειά του.

Οταν ο αδελφός του δολοφονείται η μητέρα του Κρίσταλ την οποία υποδύεται η Κρίστιν Σκοτ Τόμας, επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης, φτάνει στην Μπανγκοκ, αποφασισμένη να πάρει και εκδίκηση και πιέζει τον Τζούλιαν να βρει με κάθε τρόπο τους υπεύθυνους για τον φόνο.

O Γκόσλινγκ είναι προφανώς ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς της γενιάς του, εφόσον έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Place Beyond the Pines» και του «The Gangster Squad», ενώ έχει ήδη στα σκαριά και την επόμενη συνεργασία του με τον Ρεφν στο «Logan's Run».

O οποίος όμως πριν τον συναντήσει ξανά, θα τον... απατήσει (τουλάχιστον όπως όλα δείχνουν με την Κάρεϊ Μάλιγκαν) στο «I Walk With the Dead» για το οποίο τα μόνα πράγματα που ξέρουμε προς το παρόν, είναι ότι «θα διαδραματίζεται στο Μαϊάμι και θα έχει πολύ σεξ». Οκ, αυτά αρκούν!